ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ: Όλα δείχνουν νέα αναβολή στις εκλογές

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΠΟ

Προς νέα αναβολή οδεύουν οι εκλογές της ΕΠΟ. Η Εκτε­λε­στική Επι­τροπή της Ομο­σπον­δίας θα συνε­δριά­σει το Σάββατο και όπως όλα δεί­χνουν θα ανα­βά­λει τις αρχαι­ρε­σίες, που έχουν οριστεί στις 19 Φεβρουα­ρίου.

Ο λόγος είναι ότι αφενός δεν έχουν αρθεί τα περιο­ρι­στικά μέτρα απα­γό­ρευ­σης μετα­κι­νή­σεων από νομό σε νομό και αφε­τέ­ρου ότι δεν έχουν ολο­κλη­ρω­θεί οι επαφές για τους υπο­ψή­φιους στην Εκτε­λε­στική Επι­τροπή, που θα πρέπει να θέσουν υπο­ψη­φιό­τητα έως την επόμενη Δευτέρα.

Η πιθανή νέα ημε­ρο­μη­νία των εκλογών θα είναι από τις 7 Μαρτίου και μετά.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.