Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο ψήφισμα Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδ/σου για τον θάνατο του Βασίλη Καμπουράκη

Με το άγγελμα του θανάτου του συμπολίτη μας επιχειρηματία Βασίλη Καμπουράκη το Διοικητικό Συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα ακόλουθα:

1ον Να εκφραστούν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και τους συγγενείς του εκλιπόντος.

2ον Να παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3ον Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

4ον Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στις τοπικές εφημερίδες της Ρόδου.

Ο Βασίλης Καμπουράκης, υπήρξε κατά κοινή ομολογία, ηθικός ως άνθρωπος, ακούραστος αγωνιστής της ζωής, σοβαρός οικογενειάρχης, διορατικός και πρωτοπόρος στον τουρισμό της Δωδεκανήσου.

Οι τουριστικές μονάδες που δημιούργησε αποτέλεσαν και αποτελούν υπόδειγμα για όσους θέλουν να επενδύσουν στον κλάδο αυτό.

Όσοι είχαν την τύχη να εργαστούν κοντά του, γνώρισαν και διδάχτηκαν τον σωστό προγραμματισμό, τη συνέπεια, το μέτρο, την τελειότητα και την ηθική στην εργασία.

Έφυγε από τη ζωή πλήρως ικανοποιημένος όχι μόνο για τα όσα δημιούργησε, αλλά γιατί άφησε πίσω του άξιους και σοβαρούς απογόνους, οι οποίοι με βεβαιότητα θα συνεχίσουν την ανοδική και ποιοτική του πορεία. Ειδικότερα ο γιός του Αντώνης, ως νέος δήμαρχος της Ρόδου, έδειξε από τις πρώτες κιόλας ημέρες ότι βαδίζει στα χνάρια του αείμνηστου πατέρα του και οραματίζεται να κάνει τη Ρόδο πρότυπο Δήμου για όλη τη χώρα.

Προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συμπολίτη και σπουδαίου επιχειρηματία Βασίλη Καμπουράκη και ευχόμαστε ο Θεός να δώσει παρηγοριά στους οικείους του, η μνήμη του να είναι αιωνία, και ελαφρό το χώμα της αγαπημένης του Ρόδου που θα τον σκεπάσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο πρόεδρος

Κωστής Γ. Ζωγραφίδης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου