Αθλητικά

ΕΦΟΑ: Στις 20/12 η Τακτική Γενική Συνέλευση

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, ενημέρωσε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α., με την από 29.10.2021 απόφασή του, καλεί τα Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 20.12.2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00.
H Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το άρθρο 89 Ν. 4790/2021 και τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. οικ.72664/23-2-2021 ΚΥΑ, με τηλεδιάσκεψη, δηλαδή απομακρυσμένη συμμετοχή των εκπροσώπων των Σωματείων – Μελών και με τη χρήση οποιασδήποτε σύγχρονης ψηφιακής πλατφόρμας, που υποστηρίζει την ταυτόχρονη επικοινωνία με εικόνα και ήχο περισσότερων από δυο φυσικών προσώπων (Zoom, Skype, Webex κ.λ.π.), διασφαλιζομένης της διαφάνειας και του αδιάβλητου των διαδικασιών και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού της Ε.Φ.Ο.Α., με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου