Να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, την οποία δημιούργησε η απόφαση για την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων, προσπαθούν οι άνθρωποι του Φοίβου.
Η προγραμματισμένη για χθες προπόνηση έγινε κανονικά, ωστόσο το πώς ακριβώς θα συνεχίσει η ομάδα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, καθώς υπάρχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να διευθετηθούν.
Το ένα εξ’ αυτών, το οποίο προφανώς δεν είναι αμελητέο, αφορά στο οικονομικό σκέλος των συμφωνιών της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές.
Το πλέον πιθανό είναι ο Φοίβος να συνεχίσει με προπονήσεις συντήρησης, με τον τεχνικό Μιχάλη Πολιά να περιμένει την πλήρη ένταξη του Σωκράτη Ορφανίδη, ο οποίος προέρχεται από θλάση στον δικέφαλο, καθώς και του Τάσου Κιοσέογλου, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
Η νέα κατάσταση την οποία βιώνει ο σύλλογος της Κρεμαστής, όπως άλλωστε και το σύνολο των ερασιτεχνικών σωματείων της Δωδεκανήσου, άφησε σε δεύτερη μοίρα τις δύο μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην ομάδα επέστρεψε ο αμυντικός μέσος Ντίνος Μαντικός, ενώ αποκτήθηκε ο νεαρός ακραίος αμυντικός Σάββας Κουλούμπρης, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι για λογαριασμό της ομάδας Κ 19 του Διαγόρα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ