Στη χειρότερη δυνατή στιγμή ήρθε για την ΑΕΡΑ η αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς πάνω που είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να αναπτύσσει τη δυναμική της ομάδας που θέλει να στηρίξει με συνέπεια τους υψηλούς της στόχους, αναγκάζεται να πατήσει «φρένο».
Ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου και οι ποδοσφαιριστές του προσπαθούν να καταρτίσουν από χθες ένα όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένο πλάνο προπονήσεων, ώστε όταν κληθούν να επιστρέψουν στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει αυτό, να είναι έτοιμοι να ξαναπιάσουν το «νήμα» από το σημείο που το άφησαν. Άλλωστε, η ίδια η διοίκηση διαμήνυσε στους πάντες πως ο στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε η ομάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να παραμείνει σε εγρήγορση.
Ο μοναδικός παίκτης που δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Ανδρέας Σταύρου στις προπονήσεις των επόμενων ημερών είναι ο Διονύσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον αχίλλειό του από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με αντίπαλο τον Άγιο Γεώργιο στο γήπεδο της Μαλώνας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ