Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκαν στα Μαριτσά την απόφαση για την αναστολή των τοπικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.
Από τη μία πλευρά, το «λουκέτο» έδιωξε το άγχος των παραγόντων του Ηρακλή για την ευθύνη τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά τη διάρκεια των επίσημων παιχνιδιών και για τυχόν δύσκολα διαχειρίσιμα απόοπτα (υπενθυμίζεται, πως οι ίδιοι είχαν εκφράσει την ανησυχία τους ουκ ολίγες φορές), από την άλλη όμως τους πρόσθεσε προβληματισμούς, καθώς ο οικονομικός σχεδιασμός ανατρέπεται για δεύτερη φορά μετά την καραντίνα της περασμένης άνοιξης, ενώ η ίδια η ομάδα καλείται να πορευτεί στο άγνωστο, χωρίς να γνωρίζει σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται την- στην παρούσα φάση άγνωστη-στιγμή της επιστροφής.
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μεν, καθώς είναι απαραίτητο οι παίκτες να διατηρήσουν μία στοιχειώδη επαφή με το άθλημα, όμως ο αριθμός τους θα ελαττωθεί.
Το πόσες θα διοργανώνονται εβδομαδιαίως και σε ποιες μέρες, θα το αποφασίσει ο Γιώργος Σάββενας αφού προηγουμένως συνεννοηθεί με τους ποδοσφαιριστές του.
Η προγραμματισμένη για χθες έγινε κανονικά στο γήπεδο των Μαριτσών, με μοναδικό απόντα τον Μπάμπη Επιφάνη, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ