ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σφράγιση νυκτερινού κέντρου στη Ρόδο, λόγω φοροδιαφυγής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
26

Στην 48ωρη σφρά­γι­ση γνω­στού νυ­κτε­ρι­νού κα­τα­στή­μα­τος της Με­σαιω­νι­κής Πόλης, προ­χω­ρούν σή­με­ρα 4/9/2016, σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, επι­τε­λείς της  ΥΕΔΔΕ  Κρή­της ( Υπη­ρε­σία Ερευ­νών και Δια­σφά­λι­σης Δη­μο­σί­ων Εσό­δων), όταν μετά από έλεγ­χο ο οποί­ος διε­νερ­γή­θη­κε χθες το βράδυ, δια­πι­στώ­θη­κε ότι δεν είχαν εκ­δο­θεί πε­ρισ­σό­τε­ρες από δέκα απο­δεί­ξεις.

Το όριο των δέκα απο­δεί­ξε­ων για την κα­τα­νά­λω­ση αγα­θών επι­φέ­ρει την συ­γκε­κρι­μέ­νη διοι­κη­τι­κή πράξη.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, η σφρά­γι­ση θα γίνει από αστυ­νο­μι­κούς, με την το­πο­θέ­τη­ση ει­δι­κής κορ­δέ­λας, αλλά και ανάρ­τη­ση ανα­κοί­νω­σης, στην οποία θα το­νί­ζε­ται ότι η σφρά­γι­ση γί­νε­ται λόγω φο­ρο­δια­φυ­γής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.