ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

9-12 Οκτωβρίου το Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην Κάλυμνο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κάλυμνος

Από 9-12 Οκτω­βρί­ου 2014 θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί το φε­τι­νό φε­στι­βάλ Αναρ­ρί­χη­σης στην Κά­λυ­μνο.

Η πα­γκο­σμί­ου φήμης εται­ρεία The North Face (TNF) στα πλαί­σια συ­νερ­γα­σί­ας που έχει υπο­γρά­ψει με το Δήμο Κα­λυ­μνί­ων, έχει ξε­κι­νή­σει για τρίτη συ­νε­χό­με­νη χρο­νιά, την προ­ε­τοι­μα­σία για το φε­τι­νό Φε­στι­βάλ και ήδη τρέ­χει δια­γω­νι­σμούς scorecard, σε με­γά­λα site της αναρ­ρί­χη­σης προ­σφέ­ρο­ντας ως έπα­θλο ένα τα­ξί­δι και τη δια­μο­νή για δύο άτομα στο Φε­στι­βάλ Κα­λύ­μνου 9 έως 12 Οκτώ­βριος.

Για άλλη μια φορά η Κά­λυ­μνος, ένας από τους ση­μα­ντι­κό­τε­ρους αναρ­ρι­χη­τι­κούς προ­ο­ρι­σμούς πα­γκο­σμί­ως, θα γε­μί­σει με τρο­με­ρή ενέρ­γεια και θα γίνει πόλος έλξης εκα­το­ντά­δων επαγ­γελ­μα­τιών και μη αναρ­ρι­χη­τών, επι­μη­κύ­νο­ντας ση­μα­ντι­κά την του­ρι­στι­κή πε­ρί­ο­δο και δί­νο­ντας ζωή στην το­πι­κή αγορά.

kalymnos-news.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.