Δημο-Κρίσεις

Φουλ τις μηχανές, αλλά πρώτα μια σύσκεψη για να το πούμε

ΚΟΛΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
Σύνοψη
  • Η δημοτική παράταξη της Ρόδου πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη για να εξετάσει την ανάγκη ταχύτερης προόδου στα έργα.
  • Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης ζήτησε από τα στελέχη του να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να επικεντρωθούν στην υλοποίηση έργων.
  • Η διαφορά μεταξύ των έργων και των εξαγγελιών είναι σαφής, με τους πολίτες να περιμένουν απτά αποτελέσματα.
  • Η ομάδα δεσμεύεται για μετρήσιμα αποτελέσματα και αποφυγή παραπολιτικής στο δεύτερο ημίχρονο της θητείας τους.

Δύο χρόνια θητείας συμπληρώθηκαν και η δημοτική παράταξη της Ρόδου μαζεύτηκε σε έκτακτη σύσκεψη για να διαπιστώσει ότι πρέπει να δουλέψει πιο γρήγορα. Ο Αλέξανδρος Κολιάδης ζήτησε από τα στελέχη του «φουλ τις μηχανές», που στη γλώσσα της αυτοδιοίκησης μεταφράζεται περίπου ως εξής: μέχρι τώρα πηγαίναμε με δεύτερη. Και επειδή καμία σύσκεψη δεν ολοκληρώνεται χωρίς ατάκα, ο δήμαρχος φρόντισε να μας χαρίσει και ποίηση, λέγοντας πως η μόνη σκόνη που πρέπει να σηκώνεται είναι αυτή των έργων.

Ωραίο το σύνθημα, μόνο που ο Ροδίτης ξέρει καλά τη διαφορά: η σκόνη των έργων κάθεται, η σκόνη των εξαγγελιών αιωρείται για χρόνια. Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν η ομάδα υπόσχεται επίθεση, μετρήσιμα αποτελέσματα και μηδέν παραπολιτική.

Αν οι μηχανές δούλευαν όσο οι συσκέψεις, η Ρόδος θα είχε ήδη έργα να δείξει.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.