Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε η ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς.
Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον νεαρό επιθετικό Άγγελο Φιλιππάκο, που στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε ΑΕΡΑ και Απόλλωνα Καλυθιών και «κυκλοφορούσε» ελεύθερος στην αγορά.
Η διοίκηση του συλλόγου, προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία και με την Α.Ε. Κατταβιάς να επισημοποιεί την μετεγγραφή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κατταβιάς ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Άγγελου Φιλιππάκου.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».
Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Μανώλη Φραντζή, θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο την γραμμή κρούσης τους για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον επιθετικό Αντώνη Λόη που αγωνιζόταν στην ΑΕΡΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή είναι να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες, αλλά και να μείνει ο ποδοσφαιριστής και τυπικά ελεύθερος από τους Αφαντενούς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ