Ειδήσεις

Ο Γιάννης Παππάς συγχαίρει τους επιτυχόντες Δωδεκανήσιους στις πανελλαδικές

Με αφορμή την ανακοίνωση των Δωδεκανησίων επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ο τ. βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς, προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ όλους τους μαθητές και μαθήτριες, που κέρδισαν την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους, καθώς και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τον επιτυχή αγώνα, που έδωσαν από κοινού.

Η δική σας επιτυχία αποτελεί δικαίωση των κόπων και της προσπάθειας που κάνατε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η είσοδός σας στην ανώτατη εκπαίδευση, σας ανοίγει δρόμους για να αποκτήσετε γνώση, εμπειρίες και τα κατάλληλα εφόδια ώστε να κτίσετε το μέλλον σας.

Ο τόπος σας είναι περήφανος για σας και την επιτυχία σας.

Εύχομαι ολόψυχα να ολοκληρώσετε τους στόχους που θα βάλετε ο καθένας με δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα, γιατί το μέλλον ανήκει σ’ εσάς.

Σε όσους δεν κατάφεραν φέτος να εισαχθούν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, εύχομαι επίσης καλή δύναμη. Να μην ξεχνάτε ότι η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και νέες ευκαιρίες. Ποτέ να μην απογοητεύεστε γιατί υπάρχουν ακόμη πολλοί στόχοι να κατακτήσετε.

Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι έχουμε χρέος να στηρίξουμε τα νέα παιδιά για να τους δώσουμε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στην εκπαίδευση, στην κοινωνία και στη ζωή».

Ιωάννης Παππάς

τ.βουλευτής Δωδεκανήσου, μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ Οικονομολογος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου