Ειδήσεις

Δωρεά της Euromedica, στο τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κιλκίς

Ο όμιλος Euromedica, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνι-κής Ευθύνης και με αίσθημα αλληλεγγύης προς την ελληνική κοινωνία, στηρί-ζει έμπρακτα το έργο μη κοινωφελών οργανισμών που ανταποκρίνονται στα προβλήματα και τις ανάγκες των περιοχών, όπου δραστηριοποιείται.

Η κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ», η μεγαλύτερη μαιευτική και γυναικολογική κλινική της Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος, μέλος του ομίλου Euromedica, ανέλαβε να προμηθεύσει το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κιλκίς με 345 φιάλες ελαιόλαδου του 1 λίτρου , οι οποίες με πρωτοβουλία της προέδρου του αρμόδιου τμήματος του Ερυθρού Σταυρού θα διανεμηθούν σε ευάλωτες οικογένειες του Κιλκίς και των γύρω περιοχών.

Η εκδήλωση για την παράδοση των φιαλών πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 3 Ιουνίου, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μαιευτικής, γυναικολογι-κής, χειρουργικής κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Τη δωρεά παρέλαβε η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Κιλκίς κα Κατερίνα Φραγγίδου με εκπροσώπους εθελοντών, ενώ την πλευρά της Eu-romedica εκπροσώπησε ο διευθυντής της κλινικής κ. Αθανάσιος Κόιος.

Ο όμιλος Euromedica, από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους πρωτο-βάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας στη χώρα, λειτουργεί με την υποστήριξη

του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου Farallon, διαθέτοντας και ανα-πτύσσοντας ένα ευρύ δίκτυο κλινικών. διαγνωστικών κέντρων και κέντρων α-ποκατάστασης σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου