Αθλητικά

Κολοσσός, Ιπποκράτης και…κλήρωση!

Κανονικά θα διεξαχθούν τον Ιούλιο στην Αθήνα οι προκριματικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων στους έφηβους, στις νεανίδες, στους παίδες και στις κορασίδες, όπως ανακοίνωσε η Ε.Ο.Κ., ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθούν και τα final-6 στην Αθήνα. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου στη χθεσινή της συνεδρίαση, ανέδειξε τους εκπροσώπους μας στις τελικές φάσεις. Συγκεκριμένα, στα προκριματικά των εφήβων θα πάρει μέρος ο Ιπποκράτης Κω και των παίδων ο Α.Ο. Κολοσσός, που είχαν καλύτερους συντελεστές σε ποσοστό επιτυχίας από Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και Πανιώνιο Λέρου, αντίστοιχα. Σήμερα (13:00) στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου θα γίνει κλήρωση για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στις προκριματικές φάσεις των νεανίδων και των κορασίδων. Στην κλήρωση για τις νεανίδες θα μπουν οι αήττητοι Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και Ε.Α. Καλύμνου και στις κορασίδες οι αήττητοι Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και Ιπποκράτης Κω. Κλήρωση θα γίνει, διότι οι ομάδες ολοκλήρωσαν με ποσοστό επιτυχίας 100% τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:
Με τη μέθοδο του μεγαλύτερου ποσοστού επιτυχίας (οι βαθμοί σε συνάρτηση με τους αγώνες κάθε ομάδας) προκύπτουν οι εκπρόσωποι της Δωδεκανήσου στις προκριματικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων.
Συγκεκριμένα οι ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν είναι οι εξής:
ΕΦΗΒΟΙ: Ιπποκράτης Κω (ρεκόρ 7-0/100%) έναντι Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (ρεκόρ 7-1/ 87.5%)
ΠΑΙΔΕΣ: Κολοσσός Ρόδου (ρεκόρ 9-0/ 100%) έναντι Πανιωνίου Λέρου (ρεκόρ 8-1/ 88.9%)
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (ρεκόρ 4-0) και την Ε.Α. Καλύμνου (ρεκόρ 6-0) για να προκύψει η ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (ρεκόρ 4-0) και τον Ιπποκράτη Κω (ρεκόρ 6-0) για να προκύψει η ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
*Η κλήρωση για την ανάδειξη των ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν στις προκριματικές φάσεις (εφόσον διεξαχθούν) σε νεανίδες και κορασίδες θα γίνει την σήμερα (13:00) στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, με την παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων
ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ
Στην Αθήνα θα βρίσκονται από 15 έως 19 Ιουλίου οι παίδες του Α.Ο. Κολοσσός και από 22 έως 26 Ιουλίου οι έφηβοι του Ιπποκράτη Κω, προκειμένου να πάρουν μέρος στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Το ίδιο θα ισχύσει για τον εκπρόσωπο των νεανίδων και των κορασίδων της Δωδεκανήσου.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Οι αγώνες του α’ ομίλου θα διεξαχθούν από 15 έως 19 Ιουλίου 2020 στη Θεσσαλονίκη
Οι αγώνες του β’ ομίλου θα διεξαχθούν από 17 έως 19 Ιουλίου 2020 στην Αθήνα
Οι αγώνες του γ’ ομίλου θα διεξαχθούν από 15 έως 19 Ιουλίου στην Αθήνα
Η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων θα διεξαχθεί από 29 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2020.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Οι αγώνες του α’ ομίλου θα διεξαχθούν από 22 έως 26 Ιουλίου 2020 στη Θεσσαλονίκη
Οι αγώνες του β’ ομίλου θα διεξαχθούν από 24 έως 26 Ιουλίου 2020 σε τόπο που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα
Οι αγώνες του γ’ ομίλου θα διεξαχθούν από 22 έως 26 Ιουλίου 2020 στην Αθήνα
Η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων και κορασίδων θα διεξαχθεί από 5 έως 9 Αυγούστου 2020.
Η κλήρωση της 2ης φάσης των αγώνων του α’ ομίλου θα γίνει στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη και των ομίλων β’ και γ’ θα γίνει στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στην Αθήνα (Ο.Α.Κ.Α.) την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 13:00.
Η κλήρωση των αγώνων της 3ης φάσης (τελικοί) θα γίνουν στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στην Αθήνα (Ο.Α.Κ.Α.) την Παρασκευή 5 Ιουλίου (13:00).
Οι τελικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων εφήβων, νεανίδων, κορασίδων και παίδων θα διεξαχθούν στην Αθήνα.
ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Κατά τα φαινόμενα όλα τα παιχνίδια της προκριματικής και της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Οι ομάδες της Δωδεκανήσου θα κληθούν να προετοιμαστούν για τους αγώνες τον προσεχή Ιούλιο, με στόχο την πρόκριση τους στην τελική φάση. Με εξαίρεση τις νεανίδες (είναι μεγάλο φαβορί ο Ο.Α. Χανίων), σε παίδες, κορασίδες και έφηβους θα γίνει μεγάλη μάχη λογικά ανάμεσα στους πρωταθλητές Δωδεκανήσου και Κρήτης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου