Ειδήσεις

Το 2ο τουριστικό forum της ΤΕΖ TOUR στη Ρόδο

Το Σάββατο 6/5/17 θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο το δεύτερο τουριστικό forum της ΤΕΖ TOUR με αφορμή και τα δέκα χρόνια παρουσίας της εταιρίας στο νησί, με θέμα : «Οι ανατολικές αγορές – Μύθοι & πραγματικότητα – Προοπτικές για την διετία 2017 – 2018»

Το forum πραγματοποιείται με την συμμετοχή κορυφαίων παραγόντων του τουριστικού κλάδου, της αυτοδιοίκησης, αλλά και πολλών συναρμόδιων φορέων και θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Aldemar Amilia Mare στην περιοχή Καλλιθέα.

Όπως και πέρσι στην Κρήτη, φορείς του Ελληνικού τουρισμού τόσο από τον επιχειρηματικό όσο και από τον πολιτικό χώρο, θα συμμετάσχουν στην συνάντηση αυτή, παρουσιάζοντας, συζητώντας και αναλύοντας τις προοπτικές των ελπιδοφόρων αγορών της ανατολικής Ευρώπης.

Προσκεκλημένοι μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Νησιωτικής πολιτικής κος Σαντοριναίος, και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμαρχος Ρόδου. Επίσης οι Βουλευτές και οι τοπικοί φορείς της Δωδεκανήσου.

Το φόρουμ που παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον, θα παρακολουθήσουν και θα καλύψουν δημοσιογράφοι απ’ όλη της Ελλάδα που θα βρεθούν στην Ρόδο, ειδικά για τις εργασίες του. Το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 09 30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 13 30 μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι με τον Τουρισμό στα Δωδεκάνησα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου