Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του Σωματείου Καταστηματαρχών και Επαγγελματιών Κολυμπίων

Με αφορμή τη μέρα εθελοντισμού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 30/03/2022 στην περιοχή Κολύμπια, το Σωματείο Καταστηματαρχών και Επαγγελματιών Κολυμπίων θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίηση του για την επιτυχή έκβαση της δράσης αυτής, μιας μέρας ορόσημο για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κο Μαρκόπουλο όπως και τα ξενοδοχεία ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ, MARKOPOULOS GROUP OF HOTELS, SENTIDO ASTERIAS BEACH για την πολύτιμη βοήθεια τους με τη συνδρομή συνεργείων με σχετικό εξοπλισμό.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή είχε και ο Δήμος Ρόδου. Γι αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ρόδου κο Καμπουράκη, τον Χωρικό Αντιδήμαρχο Αφάντου Κο Μανέττα, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Καθημερινότητας κο Καραμαρίτη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αφάντου κο Μπακίρη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αρχίπολης κο Καραγιάννη, τον Προϊστάμενο Καθημερινότητας κο Σπανό και τέλος όλο το προσωπικό του Δήμου για την αμέριστη βοήθεια τους.

Το Σωματείο μας θα συνεχίσει την αρμονική συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής ώστε όλοι μαζί να συνδράμουμε στην ικανοποίηση των επισκεπτών της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου