Τοπικές Ειδήσεις

Την προσεχή Δευτέρα η τηλεδιάσκεψη της κ. Φώφης Γεννηματά στα Δωδ/νησα με μέλη και φορείς

Την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Φώφης Γεννηματά στην περιφερειακή ενότητα Δωδεκανήσου, με μέλη του κόμματος και εκπροσώπους φορέων, στο πλαίσιο των «ψηφιακών περιοδειών» που ήδη ξεκίνησε από τις 22 Φεβρουαρίου.
Στην ατζέντα της συζήτησης για τα Δωδεκάνησα περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν στο αφορούν στο Ταμείο Ανάκαμψης, στην πανδημία και τις επιπτώσεις, στον τουρισμό, ενώ θα συζητηθούν και άλλα θέματα επικαιρότητας.
Ο κύκλος των «ψηφιακών περιοδειών», άνοιξε πανελλαδικά προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στα στελέχη του κόμματος ανά Περιφέρεια, να καταθέτουν τις προτάσεις τους αλλά και να επικοινωνήσει το κόμμα τις θέσεις του, ξεπερνώντας τον σκόπελο του κορωνοϊού.
Η Χαριλάου Τρικούπη, αποφάσισε να μεταφέρει ένα σημαντικό μέρος της πολιτικής της δράσης στο διαδίκτυο καθώς οι ανάγκες που προκύπτουν λόγω πανδημίας ανάγκασαν το ΚΙΝΑΛ να βρει εναλλακτικές λύσης επικοινωνίας.
Πρώτος σταθμός των περιοδειών ήταν η Ηπειρος, με την παρουσία της προέδρου του κόμματος κ. Φώφης Γεννηματά, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει οι ψηφιακές περιοδείες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο.
Οι διαδικτυακές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τον Μάιο ώστε να καλυφθεί το σύνολο της επικράτειας, με την ατζέντα των συζητήσεων να αφορά ζητήματα που σχετίζονται με την επόμενη ημέρα.
Μέσα στον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν ψηφιακές περιοδείες εκτος από τα Δωδεκάνησα και στη Δυτική Ελλάδα, στο Νότιο Αιγαίο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά Ελλάδα και στα Ιόνια νησιά.
Για τον Απρίλιο προγραμματίζονται οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Δυτικής Μακεδονίας και για τον Μάιο, οι Περιφέρειες Θεσσαλία, Αν. Μακεδονίας-Θράκης, Β. Αιγαίου.
Όπως δήλωσε η κ. Γεννηματά, «στο Κίνημα Αλλαγής, μένουμε ασφαλείς, αλλά όχι αδρανείς. Γι’ αυτό και σχεδιάσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακών περιοδειών, μέσω Διαδικτύου, εξαιτίας των μέτρων προστασίας. Θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα σε όλους τους νομούς ανά περιφέρεια, μέσω διαδικτυακών συναντήσεων, για να μιλήσουμε με τους παραγωγικούς φορείς, τους υγειονομικούς, αλλά και στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα. Και θα δώσουμε έμφαση στην επόμενη μέρα της οικονομίας, των επιχειρήσεων, των εργαζομένων, αλλά και της αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Με έμφαση στο τι πρέπει να γίνει για άμεσα μέτρα στήριξης και δεν γίνεται δυστυχώς αποτελεσματικά από την κυβέρνηση».
Στο ΚΙΝ.ΑΛ. δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα ζητήματα της κοινωνίας, με έμφαση στην ανεργία που αναδεικνύεται σε μείζον ζήτημα, στην περίοδο της πανδημίας και είναι ένα από τα βασικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν την επόμενη ημέρα, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της οικονομικής αλλά και κοινωνικής κρίσης.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ήδη έχουν προηγηθεί διαδικτυακές συνεδρίες της Ν.Ε. Νοτίου Συγκροτήματος του ΚΙΝΑΛ με τον γραμματέα του Κινήματος κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη με έμφαση στα οργανωτικά ζητήματα αλλά και στην επόμενη ημέρα της πανδημίας.
Τον σχεδιασμό των ψηφιακών περιοδειών έχει αναλάβει ο υπεύθυνος Οργανωτικού του κόμματος κ. Στέφανος Παραστατίδης μαζί με τον γραμματέα του κόμματος κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη και ουσιαστικό με τον τρόπο αυτό θα υποκατασταθούν οι περιοδείες της προέδρου του κόμματος κ. Φώφης Γεννηματά, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν εξαιτίας της πανδημίας και των αλλεπάλληλων lockdown.
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, αποφασίστηκε η ενεργή δράση όλων των στελεχών σε πανελλαδικό επίπεδο με διαφορετικούς ρόλους για το κάθε ένα, ώστε να αναπτυχθούν καλύτερα τα πανελλαδικά δίκτυα και να βοηθήσουν στην επιχείρηση εξωστρέφειας του κόμματος.
Το μεγάλο στοίχημα για το ΚΙΝΑΛ είναι να καταφέρει εν μέσω της πανδημίας να έρθει σε επαφή με τα στελέχη του αλλά και με εκπροσώπους φορέων από όλη τη χώρα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της περιόδου, ωστόσο στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι είναι εφικτό, γι αυτό και αποφάσισαν από την ερχόμενη Δευτέρα τη μετάβαση στον «ψηφιακό κόσμο» για τις πολιτικές τους εκδηλώσεις, προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου