Αθλητικά

Απόλυτη άπνοια και αναμονή των εξελίξεων στον Αστέρα

Τις εξελίξεις στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου περιμένουν οι άνθρωποι του Αστέρα Παστίδας προκειμένου να ανοίξουν τη συζήτηση για τον τρόπο, με τον οποίο θα οργανώσουν την ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Στην παρούσα φάση, τα πάντα είναι ρευστά, καθώς μία σημαντική παράμετρος που θα καθορίσει τις αποφάσεις είναι το οικονομικό και οι δυνατότητες που θα προσφέρει το προσεχές καλοκαίρι, σε σχέση με την αξιοποίηση των παραδοσιακών πηγών εσόδων.
Η αβεβαιότητα που επικρατεί καθιστά πρόωρη και την απάντηση στο ερώτημα αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Χρυσόστομος Χάσταλης, παρότι ο ίδιος και η διοίκηση είναι ικανοποιημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία και έχουν όλη την καλή διάθεση να τη συνεχίσουν.
Μία ανάλογη κατάσταση βιώνουν και οι ποδοσφαιριστές. Κάποιοι συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά στο μέτρο που μπορούν, ενώ κάποιοι έχουν εγκαταλείψει, παραδομένοι στην απογοήτευση που προκαλέσει το πολύμηνο πάγωμα των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου