Ειδήσεις

Τοποθετήθηκε υπεύθυνος για θέματα της Νότιας Ρόδου

Την ευθύνη για τις εργασίες  στον  τομέα της καθημερινότητας στη δημοτική ενότητα Νότιας Ρόδου θα έχει στο εξής ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Γενναδίου κ. Γιώργος Μανωλάκης.
Αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχαν το περασμένο Σάββατο οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Διακοσταματίου και Καθαριότητας Μιχάλης Παλαιολόγου  με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων στη Νότια Ρόδο.
Για το ίδιο θέμα είχε συνάντηση και χθες με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων Νότιας Ρόδου στο Γεννάδι, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Διακοσταματίου.
«Μας ζητήθηκε να τοποθετήσουμε ένα πρόεδρο τοπικού συμβουλίου στη θέση του συντονιστή για ζητήματα καθημερινότητας στη Νότια Ρόδο. Στην προηγούμενη θητεία είχαμε χωρικό αντιδήμαρχο. Σε μια προσπάθεια να συντονιστούν καλύτερα τώρα  οι εργασίες προχωρήσαμε στην τοποθέτηση υπευθύνου που θα συνεργάζεται με τους υπόλοιπους προέδρους και τους αρμοδίους  αντιδημάρχους. Θα καταρτίζει καθημερινά  πρόγραμμα εργασιών και θα ελέγχει την υλοποίησή του», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών.
Όπως εξήγησε ο κ. Σάββας Διακοσταματίου η συγκεκριμένη απόφαση θα γίνει αφορμή να συναντώνται τακτικά οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων και να συζητούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
«Αν το συγκεκριμένο  μοντέλο πετύχει θα το εφαρμόσουμε   και στις  δημοτικές ενότητες  Αταβύρου και Καμείρου.  Στις άλλες δημοτικές ενότητες  δεν υπάρχει τέτοια  ανάγκη», δήλωσε ο κ. Διακοσταματίου.
Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών αναφέρθηκε και  στην σύμβαση που υπέγραψε για την υλοποίηση του προγράμματος «Εξοικονομώ».
«Υπέγραψα σήμερα τη σύμβαση για  την υλοποίηση του προγράμματος « εξοικονομώ». Αφορά   την αντικατάσταση των λαμπτήρων σε  ιστούς δημοτικού φωτισμού στις  δημοτικές ενότητες   Καλλιθέας, Ιαλυσού και Πεταλούδων».
Σε λίγες ημέρες ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών  θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού.
Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα ελήφθη απόφαση για προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου