Τοπικές Ειδήσεις

Δεν εκδόθηκε προσωρινή διαταγή για την αναστολή του διαγωνισμού μίσθωσης του κυλικείου του νοσοκομείου Ρόδου

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου απορρίφθηκε χθες το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής για την ακύρωση ή αναστολή της διαγνωστικής διαδικασίας εκμίσθωσης του κυλικείου του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αγωγής και της αίτησης ακύρωσης που υπέβαλε η εταιρεία «QUALITY TASTE Α.Ε.».

Η εταιρεία, που έχει ήδη προσφύγει ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με αγωγή αλλά και ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς (μεταβατική έδρα Ρόδου), διατείνεται ότι υπήρξε αναιτιολόγητος αποκλεισμός της από την πρόοδο της διαγνωστικής διαδικασίας και ζητά να απόσχει το νοσοκομείο από οιαδήποτε πράξη κατατείνει στη σύναψη οιασδήποτε σύμβασης μίσθωσης του κυλικείου.
Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε προσδιορίστηκε για την 20ή Σεπτεμβρίου 2022, ενώ ήδη η διαδικασία μίσθωσης του κυλικείου προχωρεί αβίαστα.
Την εταιρεία εκπροσωπεί ο δικηγόρος κ. Γιώργος Ρουμελιώτης και το νοσοκομείο η κ. Δέσποινα Θανασιά, ενώ πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της εταιρείας που προκρίθηκε στον διαγωνισμό άσκησαν οι δικηγόροι κ.κ. Ακης Δημητριάδης και Νίκος Σταμάτης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου