Ειδήσεις

Τα επόμενα βήματα των Βρετανών τουριστικών πρακτόρων μετά το Brexit

Νέα οδηγία για τα μέλη της δημοσίευσε η Ένωση Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ABTA), μετά τις τελευταίες εξελίξεις από το Brexit.
Οι προτεραιότητες για τη βιομηχανία περιλαμβάνουν μια συνολική συμφωνία αεροπορικών υπηρεσιών για την προστασία των πτήσεων. Την αντικατάσταση των πλεονεκτημάτων κινητικότητας της οδηγίας της ΕΕ για την αποστολή εργαζομένων και τη διατήρηση αμοιβαίας υγειονομικής περίθαλψης.
Το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει επίσης να ξεκινήσει συζητήσεις με τρίτες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας, σχετικά με την πρόσβαση για υπηρεσίες πούλμαν.
Η ABTA εξακολουθεί να συμμετέχει ενεργά στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και στην ΕΕ και πρόσφατα πραγματοποίησε σημαντικές εκδηλώσεις στις Βρυξέλλες για να διατηρήσει και να διευρύνει τις άμεσες επαφές με τα κράτη μέλη.

“Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει εισέλθει τώρα σε μια περίοδο μετάβασης τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, δήλωσε ο Luke Petherbridge, επικεφαλής των δημόσιων υποθέσεων της ABTA. Το Ηνωμένο Βασίλειο και η ΕΕ διαπραγματεύονται μια μελλοντική σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τίποτα δεν θα αλλάξει για ταξιδιώτες ή επιχειρήσεις ταξιδίων”.

. πηγή tourismtoday.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου