Σε καλή κατάσταση έδειξε και η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που έκανε δύο κούρσες μέσα σε λίγες ώρες, στο μίτινγκ του Μοντεβίλ. Η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης, μετά το 7.37 του προκριματικού πέτυχε 7.39 στον τελικό και κατέλαβε την τρίτη θέση. Νικήτρια στα 60 μ. ήταν η Κριστίνα Στούι (Ουκρανία) με 7.32.
Τρεις κούρσες σε δύο διαδοχικές ημέρες έκανε ο Κώστας Δουβαλίδης, που μετά το 7.75 στο Βαν ντε Ρέιγ έτρεξε στο μίτινγκ κλειστού στο Μοντεβίλ.
Ο πρωταθλητής μας διένυσε την απόσταση σε 7.79 στον προκριματικό και στη συνέχεια πέτυχε 7.73 στον τελικό για να βελτιώσει τη φετινή του επίδοση και να καταλάβει την τέταρτη θέση. Ο έμπειρος αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θα κυνηγήσει την πρώτη του κούρσα στη σεζόν κάτω από τα 7.70. Νικητής στα 60 μ. εμπ. ήταν ο Τζάρετ Ίτον με 7.58.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.