Ειδήσεις

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ – Τ. Πότσος στο Δήμο Ρόδου, Λ. Καφαντάρη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Τους υποψηφίους, που θα στηρίξει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ανακοίνωσε πριν από λίγο το ΚΚΕ, σε εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή το Γενικό Γραμματέα του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Το ΚΚΕ θα στηρίξει τις προτάσεις των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με σήμα κατατεθέν το γαρύφαλλο του αγώνα μας», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος, εν συνεχεία, έδωσε στην δημοσιότητα τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες καθώς και τους υποψήφιους Δημάρχους σε όλους τους βασικούς Δήμους της Χώρας.

Για την Περιφέρεια Αττικής υποψήφιος είναι ο Βουλευτής Επικρατείας, Θανάσης Παφίλης, με Αντιπεριφερειάρχες, τον Γραμματέα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Μαυρίκο, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Γιώργο Πέρρο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο – ναυτεργάτη, Γιάννη Μανουσογιαννάκη, το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Γιάννη Πρωτούλη, την Περιφερειακή Σύμβουλο – τραπεζοϋπάλληλο, Αλεξάνδρα Μπαλού, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Δήμο Κουμπούρη, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου, Συρίγο Βάλσαμο και τον αρχιτέκτονα, Κώστα Τζατζάνη.

Για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποψήφιος είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Γιάννης Ζιώγας.

Στη Θεσσαλία, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, αγρότης Βαγγέλης Μπούτας.

Στην Δυτική Ελλάδα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος.

Στη Στερεά Ελλάδα, το μέλος του Π.Γ., Γιώργος Μαρίνος.

Στην Κρήτη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, πολιτικός μηχανικός, Στέλιος Ορφανός.

Στην Ήπειρο, η δικηγόρος Όλυ Τσουμάνη.

Στην Πελοπόννησο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, εφοριακός, Νίκος Γόντικας.

Στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, γεωπόνος, Χρήστος Τρέλλης.

Στην Δυτική Μακεδονία, ο δικηγόρος, Γιάννης Βήττας.

Στα Ιόνια Νησιά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, γιατρός από την Κέρκυρα, Θόδωρος Γουλής.

Στο Βόρειο Αιγαίο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, οικονομολόγος από τη Λέσβο, Στρατής Κόρακας.

Στο Νότιο Αιγαίο, η Περιφερειακή Σύμβουλος, ηθοποιός, Λίλα Καφαντάρη.

Επίσης:

Για το Δήμο Ρόδου, υποψήφιος είναι ο κ. Τάκης Πότσος.
Για το Δήμο Αθήνας υποψήφιος είναι ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης – Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας και μέλος του Π.Γ. του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός.

Για το Δήμο Πειραιά υποψήφια είναι η Ελπίδα Παντελάκη, Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά, υπεύθυνη του Τμήματος Δημοτικής και Περιφερειακής Διοίκησης της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Για το Δήμο Θεσσαλονίκης, υποψήφιος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος, εκπαιδευτικός, Γιάννης Δελής.

Για το Δήμο Πάτρας, υποψήφιος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος γιατρός, Κώστας Πελετίδης.

Για το Δήμο Λαρισαίων, υποψήφιος είναι ο γιατρός, βουλευτής, Γιώργος Λαμπρούλης.

Για το Ηράκλειο Κρήτης, υποψήφιος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μανώλης Συντιχάκης.

Για το Δήμο Ιωαννιτών υποψήφιος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος, ηλεκτρολόγος, Δημήτρης Τασιούλας.

«Πρόκειται για αγωνιστές της ζωής, με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, από τον επιστημονικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό χώρο, μέσα από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, το κίνημα των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων, τα κινήματα των γυναικών, των φοιτητών και σπουδαστών» είπε ο κ. Κουτσούμπας προσθέτοντας ότι, οι υποψήφιοι είναι «αγωνιστές δραστήριοι μέσα στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, μέσα στη Βουλή, παντού όπου μπορούν να προσφέρουν για την ανακούφιση των εργαζομένων, για την ανάπτυξη της αλληλεγγύης, της προβολής των αιτημάτων, της οργάνωσης της λαϊκής πάλης».
epoli.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου