Ειδήσεις

Για “γέλια και για κλάματα” η πολιτική του Υπουργείου Εσωτερικών

Για “γέλια και για κλάματα” είναι η πολιτική που ακολουθεί η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών στο θέμα του χωροταξικού ανασχεδιασμού των μεγάλων νησιωτικών δήμων.

Οι αντιφατικές δηλώσεις και διαβεβαιώσεις του υπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη και του αναπληρωτή του κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, συνεχίστηκαν και χθες ενώπιον της αντιπροσωπείας των αιρετών και των εκπροσώπων τα συμβασιούχων της πρώην ΔΕΥΑΙ, με τους οποίους είχαν συνάντηση.

Μετά την απόφαση συγκεκριμένα της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη και των βουλευτών μελών της επιτροπής κ.κ. Βασίλη Υψηλάντη, Ν. Σηφουνάκη και Τέρενς Κουϊκ για τη σύσταση υποεπιτροπής για την επεξεργασία της επόμενης φάσης του «Καλλικράτη», τις διαβεβαιώσεις ότι σύντομα θα κατατεθεί ρύθμιση για τη διαίρεση των μεγάλων νησιωτικών δήμων, αλλά και τις “διαρροές” στον Αθηναϊκό τύπο, ότι το επίμαχο νομοσχέδιο επρόκειτο να καταταθεί χθες, υπήρξε και νέα διάψευση.

Ο κ. Μιχελάκης ορθά κοφτά δήλωσε στους μετέχοντες στη σύσκεψη ότι ο ίδιος θέλει να προχωρήσει στην κατάθεση του νομοσχεδίου με την επίμαχη διάταξη αλλά δεν τον… αφήνει το ΠΑΣΟΚ!!

Σε ότι αφορά το θέμα των 57 συμβασιούχων της πρώην ΔΕΥΑΙ δεν δόθηκε λύση ενώ υπήρξε και νέα δέσμευση για τη νομοθετική επίλυση της εκκρεμότητας με την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου