ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Ενίσχυση με Χρήστο Παπαδόπουλο

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΙΑΛΥΣΟΣ
????????????????????????????????????

Στην περαι­τέρω ενί­σχυση του έμψυχου δυνα­μι­κού του ενόψει της συνέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας, προ­χώ­ρησε ο πρω­το­πό­ρος του 6ου ομίλου ΓΑΣ Ιάλυσος.

Οι «τοξο­βό­λοι» του Σάκη Παπα­βα­σι­λείου μετά από την από­κτηση των Δημήτρη Μπάρδη και Γιάννη Δωματά, ολο­κλή­ρω­σαν ακόμα μία μετεγ­γραφή.

Ο λόγος για τον 20χρονο μεσο­ε­πι­θε­τικό Χρήστο Παπα­δό­πουλο που πρό­σφατα έμεινε ελεύ­θε­ρος από την Α.Ε. Καραϊ­σκά­κης. Η διοί­κηση του ΓΑΣ Ιάλυσος, έπειτα από εισή­γηση του προ­πο­νητή Σάκη Παπα­βα­σι­λείου, προ­σέγ­γισε τον Χρήστο Παπα­δό­πουλο με τις δύο πλευρές να έρχο­νται σε συμ­φω­νία.

Οι «τοξο­βό­λοι» επι­ση­μο­ποί­η­σαν την μετεγ­γραφή του νεαρού μεσο­ε­πι­θε­τι­κού με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Η διοί­κηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανα­κοι­νώ­νει την έναρξη της συνερ­γα­σίας της με τον ποδο­σφαι­ρι­στή Χρήστο Παπα­δό­πουλο.

Ο Χρήστος είναι γεν­νη­μέ­νος στις 07/04/1999 έχει ύψος 1,69 και αγω­νί­ζε­ται ως μεσο­ε­πι­θε­τι­κός.

Μέχρι πρό­τι­νος αγω­νι­ζό­ταν για λογα­ρια­σμό της Α.Ε. Καραϊ­σκά­κης στη Football league ενώ έχει δια­τε­λέ­σει διεθνής με την Κ-17.

Τον καλω­σο­ρί­ζουμε και του ευχό­μα­στε υγεία και πολλές επι­τυ­χίες».

Να σημειώ­σουμε ότι τόσο ο Χρήστος Παπα­δό­που­λος όσο και ο Γιάννης Δωματάς έχουν ενσω­μα­τω­θεί στις προ­πο­νή­σεις του ΓΑΣ Ιάλυσος

Επι­ση­μο­ποι­ή­θηκε το δια­ζύ­γιο με Αθα­να­σίου

Ως γνωστόν παρελ­θόν από τον ΓΑΣ Ιάλυσος απο­τε­λεί ο Παντε­λής Αθα­να­σίου, καθώς ο έμπει­ρος μεσο­α­μυ­ντι­κός ζήτησε να απο­χω­ρή­σει από τον σύλλογο, όπως και έγινε.

Οι «τοξο­βό­λοι» επι­ση­μο­ποί­η­σαν το… δια­ζύ­γιο με τον ποδο­σφαι­ρι­στή με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Η διοί­κηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανα­κοι­νώ­νει την λύση της συνερ­γα­σίας της με τον ποδο­σφαι­ρι­στή Παντελή Αθα­να­σίου.

Τον ευχα­ρι­στούμε για την προ­σφορά του στο σύλλογο και του ευχό­μα­στε καλή συνέ­χεια».

Στις 13:00 το παι­χνίδι με τον Αστέρα Αμα­λιά­δας

Νωρί­τερα από ότι είχε αρχικά οριστεί θα διε­ξα­χθεί το παι­χνίδι της Κυρια­κής ανάμεσα στον ΓΑΣ Ιάλυσος και τον Αστέρα Αμα­λιά­δας για την 13η και τελευ­ταία αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας στον 6ο όμιλο.

Αρχικά η ανα­μέ­τρηση είχε οριστεί για τις 15:00 στο «Οικο­νο­μί­δειο», όμως τελικά θα διε­ξα­χθεί στις 13:00 έπειτα από αίτημα που κατέ­θε­σαν οι φιλο­ξε­νού­με­νοι, προ­κει­μέ­νου να εξυ­πη­ρε­τη­θούν συγκοι­νω­νιακά, το οποίο έγινε απο­δε­κτό από την διορ­γα­νώ­τρια αρχή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.