Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο για τη νέα δωρεά των Άγγλων φίλων του Κ.Υ. Αρχαγγέλου

Στην Περιοχή Λίνδου, Λάρδου, Πυλώνας, Καλάθου και Πεύκων διαμένουν μόνιμα αρκετοί Βρετανοί υπήκοοι, οι οποίοι έχουν γίνει πραγματικά φίλοι του ΚΥ Αρχαγγέλου, καλύπτοντας πολλές φορές ανάγκες του Κέντρου μας.

Νέα δωρεά πραγματοποιήσαν τώρα, με επικεφαλής δωρητές τους συνταξιούχους δασκάλους Susan και Martin Collin, κάτοικους Πεύκων, με συντονιστή και ψυχή όλης της προσπάθειας τον κύριο Φώτη Κουφό, με την Αγγλίδα σύζυγό του Kim Daniels κάτοικους Πυλώνας. Προσέφεραν έναν Η/Υ κι ιατρικό εξοπλισμό – Καρδιογράφο με τροχήλατο τραπέζι, τρόλεϊ πολλαπλών χρήσεων, πιεσόμετρο και φορητό οξύμετρο ενηλίκων και παιδικό – αξίας πάνω από 2.500 ευρώ!

Τους ευχαριστούμε θερμότατα νιώθουμε ευγνώμονες, τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη να δίνουν χαρά και βοήθεια όπου χρειάζεται και να παίρνουν οι ίδιοι χαρά, από αυτήν που δίνουν και να αποτελούν παράδειγμα για όλους.

Εμείς τους νιώθουμε κομμάτι του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου.

Ο Διευθυντής του

Κέντρου

Θανασιάς Αθανάσιος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου