Τοπικές Ειδήσεις

Απορρίφθηκε σιωπηρώς προσφυγή ομόρρυθμης εταιρείας κατά των μέτρων λειτουργίας της Μαρίνας Μανδρακίου

Με την υπ’ αρίθμ. 16/27.11.2020 απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 Νομού Δωδεκανήσου, που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, απορρίφθηκε σιωπηρώς η προσφυγή ομόρρυθμης εταιρείας κατά απόφασης του ασκούντος καθήκοντα Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και κατά των με αριθμ.56/2020 και 37/2020 αποφάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου.
Με τη με αριθμ 37/6-4-2020 απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου αποφάσισε και ενέκρινε την επιβολή στους χρήστες του Τουριστικού Λιμένα Μανδρακίου Ρόδου ενιαίου ελάχιστου μηνιαίου τέλους για την έκδοση άδειας εισόδου και στάθμευσης σε αυτόν.
Το ενιαίο αυτό τέλος για την έκδοση άδειας στάθμευσης καθορίζεται σε 100 ευρώ. Εξαιρετικά για τη στάθμευση ενοικιαζομένων από τους χρήστες αυτοκινήτων το τέλος καθορίζεται στο ποσό των 10 ευρώ ανά ημέρα.
Αποφάσισε επίσης την επιβολή στους ασκούντες πάσης φύσεως εμπορική δραστηριότητα (τροφοδοσία κ.λ.π.), συμπεριλαμβανομένων και των όσων επαγγελματιών συναλλάσσονται με τους χρήστες της Μαρίνας παρέχοντας τις υπηρεσίες τους (ηλεκτρονικοί, ψυκτικοί, τουριστικά λεωφορεία, κ.λ.π.) εντός του Τουριστικού Λιμένα Μανδρακίου Ρόδου ενιαίου ελάχιστου μηνιαίου τέλους για την έκδοση άδειας εισόδου και απλής στάσης σε αυτόν. Το ενιαίο αυτό τέλος καθορίζεται σε 50 ευρώ μηνιαίως.
Στη συνέχεια, με τη με αριθμ 56/9-6-2020 απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου αποφάσισε και απαγορεύει τη στάθμευση του βυτιοφόρου οχήματος της προσφεύγουσας εταιρείας εντός της Μαρίνας Μανδρακίου, για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία της, προς αποτροπή κινδύνου και σύμφωνα με την εγκεκριμένη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου μελέτη πυροπροστασίας της Μαρίνας Μανδρακίου, δεν προβλέπεται η μόνιμη στάθμευση βυτιοφόρου οχήματος μεταφοράς καυσίμων εντός της Μαρίνας και απορρίπτει τη με αριθμ 898/20-5-2020 αίτηση της εταιρείας.
Η προσφυγή της εταιρείας απορρίφθηκε σιωπηρώς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου