Ειδήσεις

Ημερίδα στο Ε.Κ.Ρ. : Το εργασιακό άγχος και τεχνικές διαχείρισης

Εργαστήριο Ενδυνάμωσης από την Γραμματεία Γυναικών του Ε.Κ.Ρ και την Κεντρική Δομή Ισότητας των Φύλων της Γ.Σ.Ε.Ε., την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου

Η Γραμματεία Γυναικών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου σε συνεργασία με τη Γραμματεία Γυναικών της Γ.Σ.Ε.Ε., στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του Έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», σας προσκαλούν στο εργαστήριο ενδυνάμωσης που θα υλοποιηθεί στο Ε.Κ.Ρ, με στόχο την ενδυνάμωση εργαζομένων γυναικών/συνδικαλιστριών στα θέματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της σημερινής δυσμενούς για τις εργασιακές σχέσεις συγκυρίας.

Στόχος των ενεργειών αποτελεί η ενίσχυση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την προσωπική και συνδικαλιστική ενδυνάμωση, την επαγγελματική στήριξη, τη δόμηση συλλογικότητας και αλληλεγγύης.
Το εργαστήριο ενδυνάμωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 17:00 – 21:00, με θέμα: «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: Το εργασιακό άγχος και τεχνικές διαχείρισης»
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γενικών συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, οδός Στεφάνου Καζούλη 30. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ε.Κ.Ρ, τηλ.: 22410-24730 (εσ.1).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Γραμματείας Γυναικών του Ε.Κ.Ρ.
σε συνεργασία με την
Κεντρική Δομή Ισότητας της Γραμματείας Γυναικών της Γ.Σ.Ε.Ε.

«Το εργασιακό άγχος και τεχνικές διαχείρισης »

17:00 – 17:30 Προσέλευση

17:30 – 17:45 Χαιρετισμοί
– Πρόεδρος Ε.Κ.Ρ, Σάββας Χατζησάββας.
– Μέλος Γραμματείας Γυναικών του Ε.Κ.Ρ. – Πρόεδρος Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδ/σου, Κατερίνα Γκόγκου
– Γραμματέας Γυναικών και Ισότητας της ΓΣΕΕ, Κατερίνα Μπουγιούκου.

17:45 – 18:00 Δίκτυο Πληροφόρησης Συμβουλευτικής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ
Ενημέρωση από Πωλίνα Καστράνη, Συμβουλευτική Ψυχολόγο, Επιστημονική Συνεργάτιδα ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Ρόδου.

18: 00 – 18:45 Εργασιακό άγχος και τεχνικές διαχείρισης
Εισήγηση : Κωνσταντίνα Κράνου, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Στέλεχος της Δομής Ισότητας των Ιωαννίνων.

18:45 – 19:30 Τοποθετήσεις / Συζήτηση

20:30 Λήξη ημερίδας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου