Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Συλλόγου ΑΜΕΑ Ρόδου με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη

Σήμερα ο σύλλογος μας είχε ραντεβού με τον δήμαρχο Ρόδου κ Καμπουράκη ο οποίος μας υποδέχτηκε με μεγάλη του χαρά..
Συζητήσαμε θέματα όπως η μετακίνηση των αναπήρων στο νησί της Ρόδου που αποτελεί επιτακτική ανάγκη πρωτίστως για λόγους υγείας.
Ο κύριος Καμπουράκης κατανόησε τα προβλήματά μας έχοντας και ο ίδιος προσωπική ευαισθησία για τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία και μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατόν ούτως ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει το νησί μας.
Τα τελευταία δύο χρόνια δυστυχώς το νησί μας δεν διαθέτει αναπηρικό ταξί και αυτό έχει ως αντίκτυπο την υγεία των ατόμων με αναπηρία οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν κάποιον γιατρό για τις τακτικές τους η για τις έκτακτες ανάγκες τους.
Σας σύλλογος ευελπιστούμε με τη βοήθεια πάντα του δημάρχου μας κύριου Καμπουράκη ότι το πρόβλημα αυτό σύντομα θα αποτελεί παρελθόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου