Όλα στραβά κι ανάποδα πήγαν για τη Δόξα Ψίνθου στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Διγενή στα Κοσκινού, με το τελικό 5-1 να βγάζει από τα… ρούχα τους τόσο τον προπονητή Γιώργο Ορφανίδη, όσο και τους παράγοντες της διοίκησης.
Η αντίδραση του πρώτου ήταν άμεση και είχε τη μορφή της υποβολής παραίτησης, ωστόσο τα μέλη του Δ.Σ. όχι μόνο δεν την έκαναν δεκτή, αλλά υπογράμμισαν την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπό του έμπειρου τεχνικού, «κατσαδιάζοντας» ταυτόχρονα τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους.
Μάλιστα, η κάκιστη παρουσία στον αγώνα του γηπέδου Κοσκινού δεν αποκλείεται να φέρει ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς όπως έλεγαν παράγοντες των «βυσσινί», δεν πρόκειται να ανεχθούν την εικόνα αδιαφορίας που παρουσιάζουν ορισμένοι από τους παίκτες και είναι πολύ πιθανό κάποιοι να δουν την πόρτα της εξόδου.
Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τους ανθρώπους της Δόξας, είναι πως τούτη τη φορά δεν υπήρχε το άλλοθι των απουσιών και άλλων προβλημάτων για να δικαιολογήσει την ανεπαρκέστατη παρουσία της ομάδας. Οι Ψινθενοί ήταν για πρώτη φορά φέτος πλήρεις, είχαν τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο και η διοίκηση θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους, περιμένοντας να αντικρίσει μία διαφορετική εικόνα στο εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ