Τοπικές Ειδήσεις

Δωρεά μασκών στο ογκολογικό τμήμα του ΓΝΡ

Το Δ.Σ του παραρτήματος Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, την Πέμπτη 22/10/20 μετέβη στο ΓΝΡ όπου και παρέδωσε 2000 μάσκες στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου μας.

Σκοπός της κίνησης αυτής η προστασία του προσωπικού αλλά και οι ογκολογικοί ασθενείς που αποτελούν μία από τις πιο ευάλωτες ομάδες του νέου αόρατου εχθρού του COVID 19.

Οι μάσκες αυτές προστασίας ειδικών προδιαγραφών, είναι ευγενική προσφορά του ¨”Ομίλου Πλαστικών Θράκης”.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο της ογκολογικής κλινικής παρουσία του Διοικητή του νοσοκομείου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη, των ιατρών – ογκολόγων κ. Δημήτρη Ματθαίου και κας Μαρίας Παρασκευά, της προέδρου του Παραρτήματος Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κας Μαρίας Κούκουλα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ιατρού κ. Νικολάου Φρόνα, κας Λίνας Φιλιππακη, κας Χρύσας Καραγιάννη και της κας Λαμπρινής Καλούδη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου