Παρότι η απουσία επτά βασικών ποδοσφαιριστών από την ενδεκάδα του αγώνα της περασμένης Παρασκευής με την ΑΕΛ στη Λέρο δικαιολογεί την ήττα του Κλεόβουλου, το τελευταίο που επιθυμεί ο προπονητής του, Δημήτρης Δογιάμας, είναι οι παίκτες του να χρησιμοποιήσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα ως άλλοθι και να κρυφτούν πίσω τους. Το τελικό 3-0 ήταν, ως σκορ, αρκετά βαρύ για να το προσπεράσει ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πάντως περιμένει να «τσιγκλήσει» τον εγωισμό των παικτών, να τους συσπειρώσει και να τους πεισμώσει ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με την Κατταβιά.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τους ανθρώπους του Κλεόβουλου με αγωνία και αρκετά ερωτηματικά, έστω κι αν είναι λιγότερα σε σχέση με το πώς έκλεισε η προηγούμενη.
Υπενθυμίζεται, πως στη Λέρο δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες Αντώνης Χρυσανθής, Μανώλης Χαρίτος, Δημοσθένης Κοντός και Παναγιώτης Κουκουτσέλας, καθώς και οι Νίκος Κολιοκώστας, Γκέργκι Χαμιτάι και Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίοι έμειναν στη Ρόδο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Λογικά, τουλάχιστον οι τελευταίοι τρεις θα τεθούν ξανά στη διάθεση του προπονητή τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ