Ειδήσεις

Στον παιδικό σταθμό του Έμπωνα η κυρία Λίτσα Κρεμαστινού

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Προσχολικής Αγωγής κ. Κρεμαστινού-Ροδίτη Φλώρα συνοδευόμενη από την Τμηματάρχη Δυτικής Ρόδου κ. Μυλωνά Βαλασία και την Τμηματάρχη Διοικητικού κ. Παπαχριστοδούλου Μαρία επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Έμπωνα προκειμένου να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους γονείς των φιλοξενούμενων νηπίων.
Ο Δ.Π.Σ. Έμπωνα είναι μια νεοσύστατη δομή, που μόλις 6 μήνες πριν ξεκίνησε τη λειτουργία του, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών -γονιών στις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές του νησιού μας.
Αυτό αποτελεί άλλωστε προτεραιότητα της Αντιδημάρχου κ. Κρεμαστινού-Ροδίτη Φλώρα και της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής, όλα τα παιδιά του νησιού μας να έχουν ισότιμα το δικαίωμα πρόσβασης σε εκπαιδευτικές δομές.
Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος παρακολούθησε με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο Φώτη τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κρητηνίας και επικοινώνησε με τοπικούς παράγοντες προάγοντας θέματα της αρμοδιότητας της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου