Ειδήσεις

Εκλογές στην Ένωση Πολυτέκνων Δωδεκανήσου

Το Δ.Σ. της Ένωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου αποφάσισε κατά την συνεδρίαση του στην 01-10-2014, τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών της, στις 22/11/2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 5 μ.μ. για την εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
Η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του Επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα γίνει την επόμενη ημέρα 23-11-2014 ημέρα Κυριακή από τις 9 π.μ. το πρωί μέχρι τις 5 μ.μ. στα γραφεία της Ενωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου, που βρίσκεται στην Νέα Αγορά 2-3 στον 1ο όροφο.
Επίσης, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 12 του Καταστατικού, προσκαλούνται τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ. να υποβάλλουν εγγράφως την υποψηφιότητα τους στα Γραφεία της Ενωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου, που βρίσκονται στην Νέα Αγορά Ρόδου, εντός 15 ημερών από την πρώτη δημοσίευση της παρούσης ανακοίνωσης-πρόσκλησης.
Τέλος, παρακαλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στα οποία αποστέλλεται η παρούσα ανακοίνωση-πρόσκληση να την προβάλουν, στηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου μας, για τη συμμετοχή των μελών του, στην εκλογή νέων Διοικητικών Οργάνων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου