Τοπικές Ειδήσεις

Η GENESIS Pharma ενισχύει σχολεία στη Νίσυρο και την Τήλο

Η GENESIS Pharma συνεχίζει το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «GENEROUS Γνώση» ενισχύοντας σχολεία στη Νίσυρο και την Τήλο!

Για τους σκοπούς του Προγράμματος “GENEROUS Γνώση“ ταξίδεψε και φέτος η ομάδα της GENESIS Pharma σε σχολεία ακριτικών περιοχών, με στόχο την ενίσχυσή τους με εξοπλισμό πληροφορικής και την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής τους υποδομής.

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, εκπρόσωποι της GENESIS Pharma επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Μανδρακίου στη Νίσυρο και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου το Δημοτικό Σχολείο της Τήλου. Το πρόγραμμα «GENEROUS Γνώση» δημιουργήθηκε ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σχολικών μονάδων σε υποστηρικτικό εξοπλισμό διδασκαλίας και τεχνολογίας, δίνοντας προτεραιότητα σε απομακρυσμένες νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές. Η εταιρεία προσέφερε φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διαδραστικούς πίνακες, ώστε η σχολική χρονιά να ξεκινήσει γεμάτη αισιοδοξία. Σκοπός του προγράμματος ΕΚΕ της GENESIS Pharma είναι κάθε μαθητής να έχει πρόσβαση σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και να αποκτήσει ευκολία πρόσβασης στην πολύπλευρη γνώση.

Στην μικρή γιορτή που ακολούθησε η Αντιδήμαρχος Τήλου κυρία Καμμά Άννα τόνισε ότι: ‘Ενέργειες σαν τη σημερινή δίνουν κουράγιο σε εμάς και στα παιδιά μας να παραμείνουμε στον τόπο μας. Η γνώση είναι το βασικότερο αγαθό και Δωρεές σαν τη σημερινή είναι αξιέπαινες»

Στη δήλωση του ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης ανέφερε : «Πιστεύουμε στη δύναμη των νέων να δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον με εφόδιο τη γνώση. Γι’ αυτό και η ενίσχυση της εκπαίδευσης είναι βασικός άξονας του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας μας.»

Η υποστήριξη σχολείων που αντιμετωπίζουν ελλείψεις υποδομών είναι για την GENESIS Pharma μια μακροχρόνια δέσμευση, που ξεκίνησε ήδη από το 2010, με δράσεις όπως παροχή υπολογιστών και βιβλίων σε σχολικές μονάδες και βιβλιοθήκες σε όλη την ακριτική Ελλάδα, εργασίες αποκατάστασης σχολικών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Αττικής, καθώς και διάθεση γευμάτων, μέσω της συμμετοχής της εταιρείας στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» του Ινστιτούτου Prolepsis που στηρίζει σχολεία στα οποία οι μαθητές βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια.

Συμπληρώνοντας ήδη δύο δεκαετίες λειτουργίας, αποτελεί μια εταιρεία που αναπτύσσεται επιχειρηματικά ενισχύοντας διαχρονικά το θετικό κοινωνικό της αποτύπωμα. Με βασικές προτεραιότητες την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, την άμεση πρόσβαση των ασθενών στη θεραπεία τους, τη δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος, την υπεύθυνη περιβαλλοντική πολιτική, καθώς και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων και εθελοντισμού, η GENESIS Pharma έχει διαμορφώσει μια ισχυρή κουλτούρα επιχειρηματικής αριστείας, κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα GENEROUS Γνώση παρακαλούμε απευθυνθείτε:

GENESIS Pharma, Τμήμα Εταιρικής Υπευθυνότητας,

κα Κωνσταντίνα Γαβριελάτου

Τηλ.: 210 648771500 • Fax: 210 6893877 E-mail: csr@genesispharma.com

Εκ του Δήμου Τήλου

03-10-2019

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου