Τοπικές Ειδήσεις

Εκκληση για προσφορά τροφής για τα “άγρια” ζώα της περιοχής Καλαμώνα

Η κοινσεπ “Για τη φύση” απευθύνει την ακόλουθη έκκληση:

Φίλοι μου, υπάρχει ανάγκη για παροχή τροφής προς τα “άγρια” ζώα της ευρύτερης περιοχής Καλαμώνα. Ελάφια, αιγοπρόβατα και λίγα γαϊδουράκια έχουν εμφανιστεί και αναζητούν φαγητό και νερό.

Θα επιχειρήσουμε ένα μικρό συντονισμό εθελοντών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες τους για την τρέχουσα εβδομάδα και μέχρις ότου μπορέσουν από μόνα τους να μετακινηθούν προς τις πράσινες ζώνες Αγίου Σουλά, Μονής Καλόπετρας και Ψίνθου. Υπάρχει ανάγκη για ξερό χόρτο σε μπάλες, καλαμπόκι, σιτάρι ή άλλα φυράματα.

Προσοχή, δεν θέλουμε αποφάγια, ούτε κηπευτικά διότι αυτά θα αλλοιωθούν από την υψηλή θερμοκρασία.
Επίσης θέλουμε σωλήνες άρδευσης της 1/2 ή 1/4 της ίντσας.

Οσοι μπορείτε να προσφέρετε κι έχετε μεταφορικό μέσο, ελάτε με την προσφορά σας, σήμερα Τρίτη 03 Αυγούστου 2021, ώρα 13.00, στο οινοποιείο Αναστασίας Τριανταφύλλου (λίγο πριν την κοιλάδα των πεταλούδων). Άνθρωπός μας θα σας περιμένει εκεί.
(Υπάρχει αστυνομική δύναμη που ελέγχει την κίνηση στο δρόμο. Να πείτε ότι θα αφήσετε την προσφορά σας και θα φύγετε αμέσως).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου