Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κύπρου στην Ρόδο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, βαλίτσα χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας security «έσκασε» στα χέρια του υπαλλήλου, που την μετέφερε στο κεντρικό ταμείο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο υπάλληλος της εταιρείας security, που μετέφερε την ειδική βαλίτσα της χρηματαποστολής στο κεντρικό ταμείο περί ώραν 12.15 ενώ είχε παραδώσει τα χρήματα και αναχωρούσε από το κατάστημα, σκόνταψε σε πελάτη της τράπεζας με αποτέλεσμα να απωλέσει τον έλεγχό της και να πέσει στο έδαφος.
Η βαλίτσα της χρηματαποστολής εφοδιασμένη με ειδική αμπούλα καπνογόνου, εξερράγη με αποτέλεσμα να καλύψει το κατάστημα πυκνός καπνός ρόζ χρώματος και αφόρητη μυρωδιά και να τεθεί η τράπεζα σε συναγερμό.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία για την επιτήρηση του χώρου και τα κεντρικά της τράπεζας για την πλήρη καταγραφή του εσωτερικού της από σύστημα εσωτερικής μαγνητοσκόπησης, άνοιξαν οι πόρτες και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε ομαλά στην λειτουργία της.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ