Έτοιμη να πυροδοτήσει και νέα μετεγγραφική βόμβα, μετά από την απόκτηση του Μποζιντάρ Τάντιτς, είναι η διοίκηση της Ρόδου, ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο δυναμικό, ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Τα «ελάφια» έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον κεντρικό αμυντικό Διονύση Μακρηδημήτρη που είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα με το ελάφι στο στήθος, μετά από οκτώ χρόνια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», αύριο Δευτέρα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα συναντηθεί με την διοίκηση της Ρόδου, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, έτσι ώστε στην συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα η μετεγγραφή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόκτηση του Διονύση Μακρηδημήτρη από τα «ελάφια» θεωρείται δεδομένη, κάτι που προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής που ανεβάζει την συνολική ποιότητα του έμψυχου δυναμικού.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, έχει πλούσια θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας, καθώς έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Super League.
Ο Διονύσης Μακρηδημήτρης, μετά από την Ρόδο αγωνίστηκε στις ομάδες της Κέρκυρας, του Πανθρακικού, του Ολυμπιακού Βόλου και του Αγροτικού Αστέρα, με μεγάλη επιτυχία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ