ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας Βατίου: Κόλπο γκρόσο με Σταμάτη Χατζησάββα

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγόρας Βατίου

Η δια­θε­σι­μό­τη­τα ενός πραγ­μα­τι­κά καλού πο­δο­σφαι­ρι­στή πολ­λές φορές δεν αφή­νει ασυ­γκί­νη­τη ούτε μία ομάδα που δεν έχει στις άμε­σες προ­τε­ραιό­τη­τες της ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού της.

Μετά την απο­χώ­ρη­σή του από τον Ηρα­κλή Μα­ρι­τσών, ο Στα­μά­της Χα­τζη­σάβ­βας έγινε το μήλον της έρι­δος για αρ­κε­τές από τις ομά­δες της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries, με τον Δια­γό­ρα Βα­τί­ου να κάνει την κί­νη­ση «ματ» και να τον πεί­θει να δε­χθεί να αγω­νι­στεί για λο­γα­ρια­σμό του.

Ο έμπει­ρος πο­δο­σφαι­ρι­στής ανα­μέ­νε­ται να ανα­βαθ­μί­σει ση­μα­ντι­κά τη με­σο­ε­πι­θε­τι­κή γραμ­μή της ομά­δας, με τον προ­πο­νη­τή Γιάν­νη Κα­μπού­ρη να τον εντάσ­σει άμεσα στην κα­θη­με­ρι­νό­τη­τα της ομά­δας ώστε να τον έχει δια­θέ­σι­μο στο πρώτο επί­ση­μο παι­χνί­δι του 2026, το εντός έδρας με τον Ηρα­κλή Μα­ρι­τσών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.