ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της μητέρας του

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Χειροπέδες
Μέγεθος γραμμάτων

Για από­πει­ρα αν­θρω­πο­κτο­νί­ας της μη­τέ­ρας του, κα­τη­γο­ρεί­ται ένας 37χρο­νος Κα­λύ­μνιος, το­ξι­κο­μα­νής, που συ­νε­λή­φθη προ­χθές από αστυ­νο­μι­κούς του ΑΤ Κα­λύ­μνου.

Ο δρά­στης συ­νε­λή­φθη συ­γκε­κρι­μέ­να το από­γευ­μα της Τρί­της, σχη­μα­τί­στη­κε σε βάρος του δι­κο­γρα­φία για από­πει­ρα αν­θρω­πο­κτο­νί­ας, επι­κίν­δυ­νη σω­μα­τι­κή βλάβη, οι­κο­γε­νεια­κή βία και υφαί­ρε­ση και πα­ρα­πέμ­φθη­κε στην Ει­σαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Κω για τα πε­ραι­τέ­ρω.

Σύμ­φω­να με τη δι­κο­γρα­φία που έχει σχη­μα­τι­στεί την 00:10 ώρα της 1ης Απρι­λί­ου 2014 ει­σήλ­θε στην οικία της μη­τέ­ρας του, στην Ενο­ρία Αγίου Θε­ο­λό­γου Κα­λύ­μνου και απο­πει­ρά­θη­κε να την πνί­ξει με τα χέρια του, ενώ στην συ­νέ­χεια την έριξε στο δά­πε­δο και την κτυ­πού­σε με τα πόδια.

Με ένα κομ­μά­τι σπα­σμέ­νο γυαλί προ­σπά­θη­σε μά­λι­στα να την λα­βώ­σει στο λαιμό. Η μη­τέ­ρα του όμως αμυ­νό­με­νη, απέ­κρου­σε την επί­θε­ση και υπέ­στη σω­μα­τι­κές βλά­βες στο αρι­στε­ρό δά­χτυ­λο, στην πλάτη, στο κε­φά­λι και στο λαιμό.

Ο 37χρο­νος αφαί­ρε­σε εν συ­νε­χεία τη τσά­ντα της, που πε­ριεί­χε το ποσό των 30 ευρώ.

Η τραυ­μα­τι­σθεί­σα κα­τήγ­γει­λε το πε­ρι­στα­τι­κό στο Αστυ­νο­μι­κό Τμήμα Κα­λύ­μνου και στη συ­νέ­χεια με­τα­φέρ­θη­κε στο νο­σο­κο­μείο του νη­σιού, όπου της πα­ρα­σχέ­θη­καν οι πρώ­τες βο­ή­θειες.

Σύμ­φω­να με το ΑΤ Κα­λύ­μνου ο δρά­στης είναι σε­ση­μα­σμέ­νο άτομο, με ροπή στην διά­πρα­ξη τέ­τοιων εγκλη­μά­των, εδώ και με­γά­λο χρο­νι­κό διά­στη­μα και επι­κίν­δυ­νος για το κοι­νω­νι­κό σύ­νο­λο, ενώ σε βάρος του ισχύ­ουν κα­τα­δι­κα­στι­κές απο­φά­σεις με ανα­στο­λή και εφέ­σι­μες ποι­νές.

Επί­σης δη­μιουρ­γεί συ­νε­χώς προ­βλή­μα­τα με την πα­ρα­βα­τι­κή του συ­μπε­ρι­φο­ρά στο προ­σω­πι­κό του Νο­σο­κο­μεί­ου Κα­λύ­μνου και στο κοι­νω­νι­κό σύ­νο­λο γε­νι­κό­τε­ρα.

Ο 37χρο­νος είχε συλ­λη­φθεί εξάλ­λου την 21η Ια­νουα­ρί­ου 2014 για τραυ­μα­τι­σμό συγ­γε­νι­κού του προ­σώ­που με μα­χαί­ρι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.