ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βάρκα με 40 μετανάστες στο Αγαθονήσι – Επί ποδός στρατός, λιμενικό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μεταναστες
Μεταξύ των επι­βαι­νό­ντων ήταν και 12 παιδιά

Τα ξημε­ρώ­ματα της Καθαράς Δευ­τέ­ρας μεταξύ 3.30 με 4.00 ξεβρά­στηκε στα βράχια του λιμα­νιού στο Αγα­θο­νήσι ελα­στική λέμβος στην οποία επε­νέ­βαι­ναν 40 μετα­νά­στες και πρό­σφυ­γες, όπως ανα­φέ­ρει το hellasjournal.com.

Σύμφωνα με ασφα­λείς πλη­ρο­φο­ρίες στην λέμβο που επέ­βαι­ναν οι 40 μετα­νά­στες και πρό­σφυ­γες, μεταξύ αυτών ήταν και 12 παιδιά, κάτι που παρα­πέ­μπει στην πάγια τακτική της Τουρ­κίας στο να προ­κα­λέ­σει στην ευαι­σθη­σία της κοινής γνώμης.

Το σύνολο των μετα­να­στών, προ­σφύ­γων βρί­σκε­ται σε ασφα­λι­σμένο χώρο του νησιού από τις αρχές. Οι ίδιες πηγές ανα­φέ­ρουν ότι έχει ενι­σχυ­θεί σημα­ντικά η φρουρά του νησιού, ενώ σκάφη του Λιμε­νι­κού Σώματος εκτε­λούν συνεχώς περι­πο­λίες, μια ακόμη από­δειξη της άμεσης εφαρ­μο­γής των απο­φά­σεων του ΚΥΣΕΑ για αυξη­μένα μέτρα ασφα­λείας ανά την επι­κρά­τεια.

Αξίζει δεν θα ανα­φερ­θεί ότι οι Λιμε­νι­κές Αρχές διε­νερ­γούν έρευνα και δεν υπήρξε καμία απόφαση μέχρι στιγμή μετα­φο­ράς τους στη Σάμο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η εθνι­κό­τητα των μετα­να­στών, προ­σφύ­γων.

πηγή ethnos.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.