Ειδήσεις

Zerohedge: Ελλάδα και Πορτογαλία έχουν ήδη χρεοκοπήσει

«Μόλις η Ελλάδα ξεμείνει από χρήματα, δεν θα πρόκειται για προσωρινά προβλήματα ρευστότητας, αλλά για την ξεκάθαρη επιβεβαίωση ενός ήδη γνωστού γεγονότος»

Ελλάδα και Πορτογαλία έχουν ήδη χρεοκοπήσει…

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η οικονομική ιστοσελίδα Zerohedge, η οποία επιχειρηματολογεί για το πώς Αθήνα και Λισαβόνα βρίσκονται στην ίδια, δυσμενή μοίρα, όσο και εάν η ιβηρική χώρα επιχειρεί να αποφύγει τις ταυτίσεις με την Ελλάδα και να «πλασάρει» το προφίλ της επιτυχημένης διαχείρισης της κρίσης.

Οι συντάκτες της Zerohedge τονίζουν πως ειδικά για την Ελλάδα – και κόντρα στα όσα επιχειρούν να ωραιοποιήσουν τα διεθνή ΜΜΕ – η χρεοκοπία της χώρας όχι μόνο δεν αποφεύχθηκε, αλλά επί της ουσίας «αυτό που αναβάλλεται ή αποφεύγεται δεν είναι αυτή καθ’ αυτή η χρεοκοπία, αλλά η επίσημη διακήρυξη της ελληνικής χρεοκοπίας…».

Και σημειώνουν πως «μόλις η Ελλάδα ξεμείνει από χρήματα, δεν θα πρόκειται για προσωρινά προβλήματα ρευστότητας, αλλά για την ξεκάθαρη επιβεβαίωση ενός ήδη γνωστού γεγονότος».

newmoney.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου