Τοπικές Ειδήσεις

Παραιτήθηκε λόγω συνταξιοδότησης από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑ Ρόδου ο Γιώργος Υψηλάντης

– Η ζωή του και η επαγγελματική του πορεία συνδέθηκε με την ΔΕΥΑΡ από το 1988 έως σήμερα.

Tην παραίτηση του από την θέση του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑ Ρόδου ενόψει συνταξιοδότησης του υπέβαλε σήμερα ο κ. Γιώργος Υψηλάντης.

Μετά από 38 χρόνια επαγγελματικής διαδρομής και σκληρής δουλειάς, σε θέσεις ευθύνης (34 εκ των οποίων στην ΔΕΥΑΡ), ο κ. Υψηλάντης, ανήκει στον κατάλογο των Εμπειρογνωμόνων (SENIOR EXPERTS) της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG REGIO) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τίμησε με την εμπειρία και τις γνώσεις του όλες τις θέσεις ευθύνης που του ανατέθηκαν.

Την θέση του διευθυντή της ΔΕΥΑ Ρόδου ανέλαβε την 9η Οκτωβρίου 2019

Στην επιστολή παραίτησης του ο κ. Υψηλάντης αναφέρει τα εξής:

« Κυρίες και Κύριοι, μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ,

Η στιγμή της συνταξιοδότησης είναι ένα αναπόφευκτο χρονικό ορόσημο στην πορεία εργαζόμενου. Έφτασε και για μένα. Η ζωή μου και η επαγγελματική μου πορεία συνδέθηκε με την ΔΕΥΑΡ από το 1988 έως σήμερα. Ένα υπέροχο κεφάλαιο κλείνει και νέοι ορίζοντες ανοίγονται στη ζωή μου.

Σας γνωρίζω λοιπόν την απόφασή μου να αποχωρήσω από την Επιχείρηση λόγω συνταξιοδότησης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής μου άδειας.

Ευχαριστώ τη Δημοτική Αρχή και εσάς όλους τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, για την έως τώρα παραγωγική συνεργασία μας.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους και συνεργάτες μου, είτε αυτοί είναι στελέχη είτε απλοί εργαζόμενοι της Επιχείρησης. Για μένα ήταν όλοι και θα είναι πάντα οικογένεια!

Σ’ εσάς, εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας, πρωτίστως για το καλό του τόπου αλλά και της ΔΕΥΑΡ. Η δουλειά των τελευταίων δυόμιση χρόνων αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη πάνω στην οποία μπορεί και εύχομαι να χτίσετε πολλά περισσότερα.

Η παρούσα σας κοινοποιείται έγκαιρα, προκειμένου να έχετε τον αναγκαίο χρόνο προετοιμασίας της διάδοχης κατάστασης αναφορικά με τη θέση του Γενικού Διευθυντή, με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου