Τοπικές Ειδήσεις

Aντώνης Καμπουράκης: “Από λόγια έχουν χορτάσει οι Ροδίτες”

– «Αν η απερχόμενη δημοτική Αρχή είναι ευτυχής με την κατάσταση στο λιμάνι της Ρόδου, με γεια της και χαρά της»

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της «δημοκρατικής», ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε τα εξής:

«Το μέλλον του Δήμου της Ρόδου είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή εκμετάλλευση και εντυπώσεις. Διαδικασίες παράλληλων μονολόγων και “στημένων” ερωτήσεων, με την πραγματική κοινωνία σε ρόλο θεατή, εντάσσονται σε μια λογική ενεργειών κενών περιεχομένου, η οποία τροφοδοτεί την μικροπολιτική και μόνον. Η παράταξη “Με Δύναμη για τη Ρόδο” έχει ως προτεραιότητα να δώσει φωνή στους πολίτες και όχι στους πολιτικούς και να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στις λύσεις προβλημάτων και όχι σε διαδικασίες “να’ χαμε, να λέγαμε…”. Συνεννόηση, διάλογος και πολιτικός πολιτισμός δεν είναι να γίνουμε περιφερόμενος θίασος προεκλογικών παραστάσεων, αλλά να συμφωνήσουμε όλοι οι υποψήφιοι στις ενδεδειγμένες λύσεις δυο-τριών αληθινά μεγάλων ζητημάτων για το νησί μας, να έρθουν οι σχετικές εισηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο από τη νέα Δημοτική Αρχή, που θα αναδειχθεί με την ψήφο των συμπολιτών μας και να δεσμευτούμε όλοι πως θα στηρίξουμε αυτές τις λύσεις.

Το ζητούμενο για το νησί μας είναι τα έργα και όχι τα λόγια.

Από λόγια έχουν χορτάσει οι Ροδίτες.

Αναμένω λοιπόν την άποψη των ανθυποψηφίων μου επί της συγκεκριμένης πρότασης που καταθέτω και είμαι έτοιμος να συμβάλλω θετικά στη διαμόρφωση αυτής της ατζέντας, για να γίνουν έργα και να δώσουμε λύσεις με το “καλημέρα” της νέας δημαρχιακής περιόδου».

Από το  γραφείο τύπου της παράταξης, εκδόθηκε εξάλλου χθες η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αν η απερχόμενη δημοτική Αρχή είναι ευτυχής με την κατάσταση στο λιμάνι της Ρόδου, με γεια της και χαρά της. Η κοινωνία του νησιού μας έχει διαφορετική άποψη κι αυτή ακριβώς ανέδειξε ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Όσοι με αλαζονεία, αμετροέπεια και ξερολισμό επιχειρούν να εξωραΐσουν την πραγματικότητα, εμφανίζοντας το μαύρο σαν άσπρο για να αυτοδικαιωθούν, απλά επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα να απαλλαγεί το νησί μας από το ύφος και το ήθος της σημερινής τοπικής διακυβέρνησης. Όσες μακροσκελείς ανακοινώσεις κι αν γράψουν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Είναι μόνον λόγια στη θέση έργων, που ασυγχώρητα δεν έγιναν.

Τα δεδομένα ωστόσο έχουν αλλάξει πλέον και είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν και να το αποδεχθούν, όλοι αυτοί που ενώ έκλεισε ο κύκλος τους, πιστεύουν ακόμη πως έχουν να κάνουν με ιθαγενείς και μπορούν να τους ξεγελάσουν, με… χάντρες και καθρεπτάκια. Θα πάρουν πολύ σύντομα την απάντηση που τους αξίζει. Κυρίως όμως ο τόπος μας, η Ρόδος μας θα πάει μπροστά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου