Ατάκτως Ερριμμένα

Επικοινωνιακή επιτυχία

‘ Οποιος είχε την έμπνευση να επικοινωνήσει με την νέα υπουργό Τουρισμού για να παρέμβει μέσω skype στην εκδήλωση των Διευθυντών Ξενοδοχείων, παίρνει άριστα στην επικοινωνία.
Είτε αυτός ήταν από την πλευρά των πολιτικών, είτε από την πλευρά των Διευθυντών. Αν και υποθέτω πως μάλλον πρόκειται για πολιτκό δάκτυλο.
Και λέω στην επικοινωνία, γιατί θα ήταν πολύ νωρίς για πιο ουσιαστικές παρεμβάσεις, εκτός από έναν ολιγόλογο χαιρετισμό της κυρίας Κουντουρά.
Μια παρέμβαση, που έκανε ακόμη πιο έντονο το γεγονός ότι η κυρία Κεφαλογιάννη, δεν βρήκε χρόνο να επισκεφθεί ένα νησί που στηρίζει ένα μεγάλο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος μαζί με τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, αλλά και την προτίμησή της στον τόπο καταγωγής της και εκλογική της Περιφέρεια.
Τούτων δοθέντων, μόνο καλές εντυπώσεις προκάλεσε αυτή η πρώτη επικοινωνία της νέας υπουργού.
Αρκεί να μην μείνουμε μόνο στα επικοινωνιακά…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου