Τοπικές Ειδήσεις

Η Διεθνής αναγνώριση του επιστημονικού έργου του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πλαίσιο ενός απολογισμού του επιστημονικού έργου των μελών του κατά το 2020,  με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι,  με βάση  επιστημονική δημοσίευση  στο περιοδικό PLoS Biology με τον τίτλο «Updated science-wide author databases of standardized citation indicators» (https://doi.org/10.1371/journal.pbio.3000918), έντεκα (11) από τα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου περιλαμβάνονται στον κατάλογο με τους ερευνητές και τις ερευνήτριες που κατατάσσονται στο ανώτατο 2% των επιστημόνων/ισσών παγκοσμίως, βάσει της απήχησης του ερευνητικού τους έργου στο επιστημονικό πεδίο που υπηρετούν.

Τα συγκεκριμένα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Αιγαίου θεραπεύουν τα παρακάτω πεδία:

  • Περιβαλλοντικές Επιστήμες (Environmental Sciences)
  • Θαλάσσια Βιολογία και Υδροβιολογία (Θαλάσσια Βιολογία και Υδροβιολογία)
  • Οικολογία (Οικολογία)
  • Τεχνητή Νοημοσύνη και Επεξεργασία χρώματος (Τεχνητή Νοημοσύνη και Επεξεργασία Εικόνας)
  • Διατύωση και Τηλεπικοινωνίες (Δικτύωση και Τηλεπικοινωνίες)
  • Τουρισμός (Τουρισμός)

« Η επιστημονική αναγνώριση του κεντρικού επιπέδου του παραδείγματος χάρη των απαιτήσεων της διάδησης προσωπικής φύσης του αιγαίου μας καθιστούσαν και βοηθούν κάθε άλφα και ες και κάθε φορά που ζητάμε τα μηνύματα κάθε χρόνο και επαφές για επαυξάνουμε χρήση της ατομίας του περιεχομένου της επικοινωνίας μας στην επικοινωνιακή μας για την πληροφορία και την προσωπική εικόνα. σε προσευχές και ανοίγματα διαλόγου », χρωματικές η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη.

πηγή: Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου