Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να επιστρέψει στις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος ο Άγγελος Χειμωνέττος, μόλις έξι μήνες μετά από την αποχώρηση του. Ο έμπειρος γκολκίπερ αποδεσμεύθηκε από τον Ηρακλή Μαριτσών στον οποίο αγωνιζόταν από την αρχή της σεζόν και ήδη έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «τοξοβόλους».
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος μετά από την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Γιδόπουλο αναζητούσε στην αγορά ένα γκολκίπερ για να πλαισιώσει τον Αποστόλη Ανδρούτσο στην υπεράσπιση της εστίας του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι «τοξοβόλοι» κατέληξαν στον Άγγελο Χειμωνέττο, τις ικανότητες του οποίου γνωρίζουν από πρώτο χέρι, συμφωνώντας μαζί του, όπως και με τους Μαριτσενούς που δεν έφεραν καμία αντίρρηση στην αποδέσμευση του αθλητή.
Πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί επίσημα η μετεγγραφή, με τον Άγγελο Χειμωνέττο να ανοίγει τον χορό της ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των «τοξοβόλων» στην χειμερινή περίοδο.
Τώρα όσον αφορά στα αγωνιστικά, χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος επέστρεψαν στις προπονήσεις τους, ξεκινώντας την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου.
Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, με τον Θανάση Τερζή να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ