Το τελευταίο του ως προπονητή του Ακουσίλαου έμελλε να είναι για τον Σάββα Καραβόλια το προχθεσινό παιχνίδι με τον Ευκλή, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Η εντός έδρας ήττα με 3-0, η οποία προστέθηκε σ’ αυτές που γνώρισε το συγκρότημα των Φανών από τον Άρη και από τον Αστέρα Παστίδας, οδήγησε τον Σάββα Καραβόλια και τους παράγοντες του σωματείου στην κοινή διαπίστωση πως η ομάδα είχε ανάγκη από ένα «ηλεκτροσόκ» και όπως συμβαίνει κατά κανόνα σε ανάλογες περιπτώσεις, ως τέτοιο εννοείται η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Ο μέχρι σήμερα το πρωί προπονητής του Ακουσίλαου αποχαιρέτησε την ομάδα μέσα από την παρακάτω ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Μετά από δυόμιση χρόνια παρουσίας μου στον πάγκο του Ακουσιλάου ήρθε η στιγμή για την αλλαγή προπονητή που ίσως θα δώσει ώθηση στην ομάδα.
Με γνώμονα πάντα για καλύτερο μέλλον του συλλόγου προσπαθούσα με τις όποιες γνώσεις μου για το ποδόσφαιρο και την υπεύθυνη συνείδησή μου για τη βελτίωση των παιχτών μου και της ομάδας.
Δυστυχώς όμως με βρίσκει σύμφωνο μετά από ώριμη συζήτηση αυτή η αλλαγή και είναι σεβαστή η απόφαση της διοίκησης.
Αναλαμβάνω την όποια ευθύνη μου αναλογεί στην παρούσα φάση.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν από την αρχή και εύχομαι ολόψυχα κουράγιο στο υπόλοιπο έργο τους. Η φιλία μας είναι το μόνο σίγουρο θα συνεχίσει.
Ευχαριστώ τους υγιείς φίλους της ομάδας που μας στήριζαν σε κάθε παιχνίδι.
Ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους τους άμεσους συνεργάτες μου (ποδοσφαιριστές, βοηθούς) όλα αυτά τα χρόνια να έχουν υγεία για να συνεχίζουν να ασχολούνται με το άθλημα που διασκεδάζουν.
Στους φετινούς ποδοσφαιριστές μου εύχομαι στη συνέχεια του πρωταθλήματος υγεία και άμεσα να βρουν τους πραγματικούς εαυτούς τους διότι μας αδικεί σίγουρα η παρούσα βαθμολογική θέση.
Εις το επανιδείν και καλή συνέχεια Ακουσίλαε!!!».
Οι παράγοντες του σωματείου των Φανών εξετάζουν από σήμερα τις περιπτώσεις των διαθέσιμων υποψήφιων αντικαταστατών του Σάββα Καραβόλια και όπως εκτιμούν, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχουν αποφασίσει.
Ταυτόχρονα, από άνθρωπο της διοίκησης διαψεύσθηκε κατηγορηματικά η φημολογία, που είχε στο επίκεντρό της επίτευξη συμφωνίας με τον Κώστα Πάττα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ