Τοπικές Ειδήσεις

Lions Helioussa Rhodes: Εξόρμηση υγείας!

Η λέσχη Lions Helioussa Rhodes σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και την κινητή μονάδα των Lions οργάνωσε εξόρμηση υγείας στα χωριά της Νότιας Ρόδου Λαρδο, Ασκληπειο και Καταβια!!!
Πραγματοποιήθηκαν καρδιολογικες εξετάσεις, μετρήσεις ζαχάρου και τεστ Covid 19…
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους βοήθησαν για την άψογη αυτή δράση..
Τους γιατρούς μας κο Σταυρούλη Μανώλη μικροβιολογο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και υπεύθυνο για τον Covid 19, τον κο Παύλο Μπακιρη καρδιολόγο και μέλος της λέσχης Lions Ρόδου, την αντιπεριφερειρχη υγείας κα Χαρούλα Γιασιρανη που είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κο Τσερκη Ηλία, τον συντονιστή του ΕΟΔΥ κο Δεσποτακη και τα μέλη της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ που έκαναν τις εξετάσεις Covid 19 , τον προηγούμενο κυβερνήτη και υπεύθυνο της κινητής μονάδας υγείας του θέματος L. Κωνσταντίνο Λυμπερη για την παραχώρηση της μονάδας και τους διασώστες που τη συνόδευσαν Νίκο και Γαρυφαλλιά…
Τους χορηγούς μας Blue Star Ferries για τη δωρεάν μετακίνηση της κινητής μονάδας καθως και των μελών της, το ξενοδοχείο Plaza Hotel και την ιδιοκτήτρια κα Μαριρενα Γεωργα για την φιλοξενία των διασωστων, το πρακτορείο του κου Καμπούρη travel exchange για την δωρεά παραχώρηση πούλμαν, τον φαρμακευτικό σύλλογο Δωδεκανήσου και τον πρόεδρο του κο Φουτουλη για την παραχώρηση δωρεάν υλικού για τις εξετάσεις διαβήτη, καθώς και τα φαρμακεία του κου Σταυρούλη Παναγιώτη και του κου Ψαρά στην Λαρδο τον οδηγό μας το εστιατόριο Φλώρα για το υπέροχο φαγητό και την εξυπηρέτηση και τα μέλη της λέσχης που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της μεγάλης αυτής δράσης!!!
Τελος να ευχαριστήσω για την παρουσία τους τον προηγούμενο κυβερνήτη του θέματος L. Μιχάλη Χριστοδουλιδη, τον πρόεδρο περιοχής L. Κώστα Παπαμανωλη, τον πρόεδρο ζώνης L. Γιάννη Τσιριμπη και τα μέλη της λέσχης που παρευρέθησαν!!!!
Το πιο όμορφο νέο της χθεσινής εξόρμησης είναι ότι όλα τα τεστ που έγιναν για τον Covid 19 ήταν ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΆ!!!
Η λέσχη Lions Helioussa Rhodes αρωγός και βοηθός σε όσους έχουν ανάγκη για άλλη μια φορά βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο μας με αγάπη και αλληλεγγύη στα καίρια προβλήματα που τον απασχολούν!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου