Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Ενσωματώθηκε ο Λίχτι

Από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται στο νησί μας ο Ελβετός Μάρτιν Λίχτι, που αποτελεί ένα από τα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα του Α.Σ. Ρόδος.
Ο ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην προετοιμασία των «ελαφιών», θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Κώστα Βελιτζέλου και των συνεργατών του.
Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Δευτέρας διεξήχθη το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Ατομικά προπονήθηκε ο Γιώργος Δελαπόρτας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, με τον έμπειρο επιτελικό μέσο να αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας να δοκιμάσει να ενταχθεί στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι της Ρόδου αναμένουν έως το τέλος της εβδομάδας τον Γκανέζο επιθετικό Ραζάκ Αμπουμπακάρι προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.
Ψάχνει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι
Η μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League κατά μία εβδομάδα (με τα τωρινά δεδομένα θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου), υποχρεώνει την ομάδα του Α.Σ. Ρόδος να αναζητήσει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι μέσα στο προσεχές σαββατοκύριακο.
Ανακοίνωση κατά Γιορδαμνή
Ανακοίνωση κατά του αθλητικογράφου Νίκου Γιορδαμνή εξέδωσε ο Α.Σ. Ρόδος.
Αναλυτικά:
«Επειδή θεώρησαν πως η μη απάντηση είναι αδυναμία και μάλιστα σε σημείο που έχουν εκτροχιαστεί και έχουν προσγειωθεί… ανώμαλα θεωρούμε πως είναι επιβεβλημένο να δοθούν απαντήσεις:
Είναι γεγονός πως την Ρόδο την διοικεί μια στενή ομάδα ανθρώπων αποτελούμενη από αυτούς που η Γενική Συνέλευση των μελών εξέλεξε και μάλιστα σε μια συνέλευση με πρωτοφανή συμμετοχή!
Αυτή η διοίκηση, με επικεφαλής τον Τώνη Μαρτίνη δεν δίνει την ‘’χαρά’’ στο Γιορδαμνή να λαμβάνει γνώση των αποφάσεων ή ενεργειών πριν αυτές υλοποιηθούν. Αυτό γινότανε μέχρι πρόσφατα στην ομάδα μας, με καφενειακές τακτικές που τόσο ικανοποιούσαν αυτούς που… διαμαρτύρονται. Και γι’ αυτό η ομάδα είχε… οδηγηθεί στην γαλανή σακούλα!
Δεν ρωτάμε τον Γιορδαμνή και την παρέα του ποια μετεγγραφή θα κάνουμε ή ποιον θα προσλάβουμε, έτσι δυσκολεύτηκε ο ίδιος στα αποκλειστικά και φυσικά δεν μαθαίνει πρώτο το αφεντικό του τι ακριβώς γίνεται!
Μα ας πούμε και τι ρυθμίσεις ισορροπιών έχουν γίνει! Από τότε που ο Γιορδαμνής κατάλαβε πως κόπηκε κάθε γέφυρα με τη Ρόδο, λογικά κόλλησε στον Ιάλυσο! Πρωτοφανώς και για λόγους που δεν χωρούν αναλύσεων το site Γιορδαμνή και ΣΙΑ μετατράπηκε σε… ντουντούκα των κρυφών επιδιώξεων εις βάρος της Ρόδου.
Μερικά παραδείγματα:
Όταν ένας ανεκδιήγητος ‘’φροντιστής’’ εκδιώχθηκε από τη Ρόδο αφού διαπιστώθηκε τι είχε κάνει, εμφανίσθηκε στο παλιό αφεντικό του, που έδωσε εντολή στον Γιορδαμνή να χρησιμοποιήσει την ανορθόγραφη πέννα του εις βάρος της Ρόδου, για να την θίξει.
Όταν δεν άρχισε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή LUCERO ο Γιορδαμνής έλαβε εντολή να εμφανίσει την απόκτησή του από τον Ιάλυσο ως… αρπαγή από τη Ρόδο, πιθανώς για να ικανοποιηθούν τα σύνδρομα!
Αυτά είναι μόνο δύο παραδείγματα του τρόπου γραφής και των διαδρόμων του Γιορδαμνή με τον κηδεμόνα του. Αδιαφορούμε αλλά επισημαίνουμε.
Το σπουδαίο στην υπόθεση είναι πως αυτός και όσοι είναι μαζί του, αν και δεν έχουν… διάθεση αλλά και τον τρόπο παρουσίασης θεμάτων της Ρόδου, ‘’αρπάζουν’’ κατά την προσφιλή έκφρασή τους το υλικό που δημοσιεύει η Ρόδος, ουσιαστικά χωρίς να υπολογίζουν πνευματικά δικαιώματα.
Παρουσιάζουν κατά το δοκούν θέματα της ομάδας μας, όποια μπορούν να τους κρατούν στην επικαιρότητα και σε επαφή με τον κόσμο της ομάδας μας. Καμιά αναφορά όμως στις επιτυχίες, στις πρόσφατες μετεγγραφές, στον Martin Liechti, στον Ραζάκ…
Αυτά κάνουν ζημιά στο image του παράγοντα που βγάζουν κάθε χρόνο πρώτο παράγοντα της Δωδεκανήσου, έστω κι αν αλλιώς ο κόσμος τα καταλαβαίνει… έστω κι αν η ομάδα του Γιορδαμνή διασώθηκε με ενέσεις!
Γνωρίζουμε καλά πως το τελευταίο δημοσίευμα εγράφη υπό την πίεση κάποιου που ξεχάστηκε στον πάγκο σαν τα… κλειδιά: Στο πλήρωμα του χρόνου θα γίνει και γι’ αυτό το πρόσωπο αναφορά, έτσι ώστε να μην το παίζει ο Γιορδαμνής… Ρομπέν των Ροδιτών: Ποιο Ρόδος από τη Ρόδο δεν γίνεται!
Τέλος, αφήσαμε το τελευταίο και ισχυρότερο κίνητρο του Γιορδαμνή για να τα βάζει και να βάλλει εναντίον της διοίκησης της Ρόδου.
Ανεξέλεγκτα και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν αυτός και η παρέα του καραδοκούσαν σε κάθε αγώνα της ομάδας για μετάδοση, για το περιβόητο LIVESTREAMING. Όλα πήγαν στραβά, όταν μας πρότειναν να αναλάβουν αλλά αρνηθήκαμε. Μια μετάδοση πόσα απέδιδε; Αυτά σήμερα πάνε στην ομάδα, πολλά ή λίγα. ΑΥΤΟ είναι το κυρίαρχο που έκανε τον Γιορδαμνή να μην αγαπά την Ρόδο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να ψάχνει στους αντιπάλους μας μεταδόσεις μόνο και μόνο για να πικάρει τον κόσμο της ομάδας μας: Μας έφεραν ακόμα και σε σύγκρουση με το Μαρκό και προ μηνός, αναρωτιόντουσαν κιόλας – ω του θράσους –τι έγινε και δίνουν το γήπεδο τους για να προπονηθεί η Ρόδος στην Αθήνα.
Επειδή θεωρούμε πως πολυασχοληθήκαμε με τον Γιορδαμνή και με όσους κρύβονται πίσω από τον τυπάκο αυτό, δηλώνουμε πως ο κόσμος της Ρόδου είναι περήφανος για την πορεία της ομάδας του, περήφανος γιατί η ομάδα βρήκε δρόμο ευθύ χωρίς όλα τα προηγούμενα, που την κρατούσαν έρμαιο των ορέξεων αρπακτικών και όσων προσπαθούσαν να πλήττουν την Ρόδο για να κάνουν δουλειές. Ας μην ξεχάσουμε ακόμα πως ένας που ήταν πολύ… Ρόδος βρέθηκε επικεφαλής άλλης ομάδας και μάλιστα βασικός πολέμιος της: Για κάποιους τέτοιους, ναι η Ρόδος δεν θα είναι φυσικά λαοφιλής…».
Έγιναν τα εγκαίνια και ο αγιασμός
Το πρωί της Κυριακής έγιναν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του γηπέδου των υποδομών του Α.Σ. Ρόδος στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου, με τα «ελάφια» να εκδίδουν την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (1/11) στις 10:30, στα γραφεία του συλλόγου μας σε οικογενειακό κλίμα, ο αγιασμός και τα εγκαίνια των γηπέδων υποδομών της Ακαδημίας, παρουσία της διοίκησης, των προπονητών, γονέων και αθλητών μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου