Ειδήσεις

Τέρης Χατζηιωάννου : Υψηλό δείγμα Πολιτισμού το «Ρόδος για τη ζωή»

“Oπως κάθε χρόνο -από τότε που ξεκινήσαμε το 2010- έτσι και φέτος παρουσίασα την εκδήλωση «Ρόδος για τη ζωή». Μια εκδήλωση- θεσμό στο αγώνα κατά του καρκίνου. Μια μέρα που η κοινωνία των πολιτών, στέλνει μηνύματα ελπίδας, συμπαράστασης και μνήμης σε όσες και όσους χάθηκαν- και σε όλους/ες που δίνουν αγώνα για να κρατηθούν στη ζωή.

Το “Rhodes for life” με τη συμμετοχή την στήριξη, την ευαισθησία και την αγάπη των Ροδιτών, αποτελεί «φάρο ελπίδας», προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες συμπολίτισσες και συμπολίτες μας που έτρεξαν ή περπάτησαν τη διαδρομή, τους δεκάδες Εθελοντές, τους ανθρώπους της ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη ζωή» ( Σ. Σαββαϊδης, Μ. Γερονικόλα, Ρ. Καραγιάννη, Π. Παπαντωνίου, Ν. Ροχάνη, Δ. Καρπαθάκη, Δ. Καραβόλια κλπ)-με τη θεσμική μου ιδιότητα, αυτή του αντιδημάρχου Πολιτισμού.
Το «Rhodes for life» είναι ένα εξαιρετικό δείγμα Πολιτισμού.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους…

ΥΓ.«Κάποιοι» μου είπαν ότι δεν συνάδει με την ιδιότητα του αντιδημάρχου, να παρουσιάσω φέτος την εκδήλωση. Προσωπικά (πέρα από την τιμή) το θεωρώ και υποχρέωση μου…”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου